Varenummer: MON-10073601

MONITOR Mig BOA® Sikkerhedssko m/wireluk EN ISO 20345:2011 S3 SRC ESD

monitor.jpg
Pris: 1.850,00 kr
Specialpris 1.110,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
MONITOR MIG BOA® 10073601 Monitor Mig Boa® er en sikkerhedssko i sporty udførelse, der ikke bare ligner en sportssko, men også har samme pasform og komfort. Overdelen er udstyret med BOA-snøresystemet, som gør det meget nemt at tage skoen af og på. Overdelen er lavet af et slidstærkt Ripstop-materiale med forstærkninger i TPU i siderne. På tåen er der en kraftigere TPU-beskyttelse for at forstærke skoen yderligere. Ydersålen er Monitors nye SIGMA- sål, som er en videreudvikling af den klassiske Alpha-sål. SIGMA har en ydersål i gummi med et mønster, der sikrer et godt greb på de fleste underlag. Den har en mellemsål i dæmpende EVA med en kraftig torsionsgaffel for at øge stabiliteten endnu mere. Tåkappen er bred og fremstillet af aluminium. Skoens indersål er desuden lavet af Monitors SS2.0 Memory-skum. Godkendelse EN ISO 20345 S3
Produktbeskrivelse

Detaljer

MONITOR MIG BOA® 10073601

Monitor Mig Boa® er en sikkerhedssko i sporty udførelse, der ikke bare ligner en sportssko, men også har samme pasform og komfort. Overdelen er udstyret med BOA-snøresystemet, som gør det meget nemt at tage skoen af og på. Overdelen er lavet af et slidstærkt Ripstop-materiale med forstærkninger i TPU i siderne. På tåen er der en kraftigere TPU-beskyttelse for at forstærke skoen yderligere.

Ydersålen er Monitors nye SIGMA- sål, som er en videreudvikling af den klassiske Alpha-sål. SIGMA har en ydersål i gummi med et mønster, der sikrer et godt greb på de fleste underlag. Den har en mellemsål i dæmpende EVA med en kraftig torsionsgaffel for at øge stabiliteten endnu mere. Tåkappen er bred og fremstillet af aluminium. Skoens indersål er desuden lavet af Monitors SS2.0 Memory-skum.

Godkendelse EN ISO 20345 S3

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Monitor
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber ESD
Ydersål EVA/Gummi
Pasform Bred
Værnesål APT
Tåværn Alu
Vægt 599 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt