Varenummer: MON-10073501

MONITOR Charged BOA® Vandtæt sikkerhedsstøvle m/wireluk EN ISO 20345:2011 S3 SRC ESD

monitor.jpg
Pris: 1.634,00 kr
Specialpris 980,40 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
MONITOR CHARGED BOA® MONITEX 10073501   Charged Boa® Monitor er en sporty trekking-/sikkerhedsstøvle, som har alt det, der er nødvendigt for at få en behagelig dag på jobbet. Overdelen er udstyret med BOA-snøresystemet, som gør det meget nemt at tage støvlen af og på. Ydersålen er Monitors nye SIGMA- sål, som er en videreudvikling af den klassiske Alpha-sål. SIGMA med ydersål i gummi med et mønster, der sikrer et godt greb på de fleste underlag. Den har en mellemsål i dæmpende EVA med en kraftig torsionsgaffel for at øge stabiliteten endnu mere. Monitex-membranen gør, at støvlen både er vandtæt og åndbar. Tåkappen er bred og fremstillet af aluminium. Skoens indersål er desuden lavet af Monitors SSCC Memory-skum. Godkendelse EN ISO 20345 S3
Produktbeskrivelse

Detaljer

MONITOR CHARGED BOA® MONITEX 10073501

 

Charged Boa® Monitor er en sporty trekking-/sikkerhedsstøvle, som har alt det, der er nødvendigt for at få en behagelig dag på jobbet. Overdelen er udstyret med BOA-snøresystemet, som gør det meget nemt at tage støvlen af og på.

Ydersålen er Monitors nye SIGMA- sål, som er en videreudvikling af den klassiske Alpha-sål. SIGMA med ydersål i gummi med et mønster, der sikrer et godt greb på de fleste underlag. Den har en mellemsål i dæmpende EVA med en kraftig torsionsgaffel for at øge stabiliteten endnu mere. Monitex-membranen gør, at støvlen både er vandtæt og åndbar. Tåkappen er bred og fremstillet af aluminium. Skoens indersål er desuden lavet af Monitors SSCC Memory-skum.

Godkendelse EN ISO 20345 S3

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Monitor
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Ydersål EVA/Gummi
Pasform Bred
Værnesål APT
Tåværn Alu
Vægt 730 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt