Varenummer: LLO-18-108-00

LLOYD Orwin Sort snøresko i blødt kalveskind

lloyd.jpg
Pris: 1.199,00 kr
Specialpris 899,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
LLOYD ORWIN HERRE SKO Klassisk og smart herresko fra LLOYD. Derby sko med cap toe i et simpelt design.Denne elegante business sko har en pyntesyning over forbladet (cap toe), som tilføjer skoen et moderne look. Skoen er fremstillet i kalvelæder, og er foret med et let skindfor. Udover det elegante udseende, er skoen også yderst behagelig at have på, og kan derfor bruges både til lange arbejdsdage og fritid.Den håndlavede finish fuldender den overordnede stil. En sko, der lige så godt kan kombineres med business tøj som med mere uformelle stilarter.Med en blød og fleksibel gummisål.
Produktbeskrivelse

Detaljer

LLOYD ORWIN HERRE SKO

Klassisk og smart herresko fra LLOYD. Derby sko med cap toe i et simpelt design.

Denne elegante business sko har en pyntesyning over forbladet (cap toe), som tilføjer skoen et moderne look. Skoen er fremstillet i kalvelæder, og er foret med et let skindfor. Udover det elegante udseende, er skoen også yderst behagelig at have på, og kan derfor bruges både til lange arbejdsdage og fritid.

Den håndlavede finish fuldender den overordnede stil. En sko, der lige så godt kan kombineres med business tøj som med mere uformelle stilarter.

Med en blød og fleksibel gummisål.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Lloyd
Type Pæne sko
Ydersål Gummi
Pasform Almindelig
Vægt 429g str.43
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt