Varenummer: LLO-11-153-13

LLOYD MOLTO COGNAC SNØRESKO X-MOTION I BLØDT KALVESKIND

lloyd.jpg
Pris: 1.499,00 kr
Specialpris 1.199,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
LLOYD Business - Snøresko Model MOLTOClassic Derby sko med et moderne touch - super fleksibel snøresko i særlig fin finish, der giver en ekstremt let og behagelig fornemmelse. Smidigt kalveskind med afslappet, sporty linjer samt håndværksmæssige pyntesømme, som giver disse innovative sko et særligt præg.Med denne business sko får du et klassisk look kombineret med et elegant udseende. Skoen er udstyret med en skridsikker gummisål. der dæmper stødet, når du går. Den spidse tå giver en ekstravagant pasform og giver en trendy form til fødderne.Denne superlækre lysebrune model fra LLOYD X-Motion serie er betrukket med læder, så den bevarer business-looket og under den elegante overflade findes en fleksibel, letvægts løbesko teknologi. Desuden indeholder skoen en udtagelig indlægssål, der giver optimal støtte og skåner hele kroppen Detaljer: Snøresko i kalveskind Foring: læder, indersål med udtagelig indersål Sål: gummisål Farve: Cognac Hælhøjde: 30 mm Skil dig ud med LLOYD MOLTO, der er fremstillet i glat læder og et overmateriale af høj kvalitet.
Produktbeskrivelse

Detaljer

LLOYD Business - Snøresko Model MOLTO

Classic Derby sko med et moderne touch - super fleksibel snøresko i særlig fin finish, der giver en ekstremt let og behagelig fornemmelse. Smidigt kalveskind med afslappet, sporty linjer samt håndværksmæssige pyntesømme, som giver disse innovative sko et særligt præg.

Med denne business sko får du et klassisk look kombineret med et elegant udseende. Skoen er udstyret med en skridsikker gummisål. der dæmper stødet, når du går. Den spidse tå giver en ekstravagant pasform og giver en trendy form til fødderne.

Denne superlækre lysebrune model fra LLOYD X-Motion serie er betrukket med læder, så den bevarer business-looket og under den elegante overflade findes en fleksibel, letvægts løbesko teknologi. Desuden indeholder skoen en udtagelig indlægssål, der giver optimal støtte og skåner hele kroppen


Detaljer: Snøresko i kalveskind

Foring: læder, indersål med udtagelig indersål

Sål: gummisål

Farve: Cognac

Hælhøjde: 30 mm

Skil dig ud med LLOYD MOLTO, der er fremstillet i glat læder og et overmateriale af høj kvalitet.


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Lloyd
Materiale Læder
Type Sko & Sneakers
Ydersål Skridhæmmende gummi ydersål
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt