Varenummer: KOP-201180

KOPENHAKEN Bamboo Sock (2-pack)

kopenhaken.png
Pris: 100,00 kr
Specialpris 50,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
75% bambus, 23% polyamid, 2% elasthan Afhjælper lugt og varme fødder.Men hvorfor nu kaste sig over strømper lavet af plantefibre? Den umiddelbare fordel er at strømper med et højt indhold af bambusfibre, har en antibakteriel egenskab, der reducerer bakterievæksten, der forårsager den sure lugt.Bambusfibre er desuden gode til at lede varme og fugt væk fra fødderne. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed bedre fjerne fugt og varme fra fødderne. MiljøvenligtEn anden fin ting, som vi finder bør nævnes, er at bambus er et bæredygtigt og miljøvenligt materiale da bambus ikke kræver kunstgødning og pesticider for at producere, sådan som det kendes fra bomuld. Der findes i øvrigt mere end 1000 arter af bambus. Der er forskel på bambuskvalitetDer findes allerede mange mærker af bambusstrømper på markedet – og kvaliteten er også forskellig. En god tommerfingerregel er dog at hvis strømperne er bløde (næsten som silke eller cashmere), så har du fingrene i en god kvalitet, der også er kendetegnet ved at have forstærkede naturlige egenskaber.
Produktbeskrivelse

Detaljer

75% bambus, 23% polyamid, 2% elasthan

Afhjælper lugt og varme fødder.
Men hvorfor nu kaste sig over strømper lavet af plantefibre? Den umiddelbare fordel er at strømper med et højt indhold af bambusfibre, har en antibakteriel egenskab, der reducerer bakterievæksten, der forårsager den sure lugt.
Bambusfibre er desuden gode til at lede varme og fugt væk fra fødderne. Årsagen skal bl.a. findes i at bambusfibre kan optage op til 50% mere fugt end bomuldsfibre og dermed bedre fjerne fugt og varme fra fødderne.

Miljøvenligt
En anden fin ting, som vi finder bør nævnes, er at bambus er et bæredygtigt og miljøvenligt materiale da bambus ikke kræver kunstgødning og pesticider for at producere, sådan som det kendes fra bomuld. Der findes i øvrigt mere end 1000 arter af bambus.

Der er forskel på bambuskvalitet
Der findes allerede mange mærker af bambusstrømper på markedet – og kvaliteten er også forskellig.

En god tommerfingerregel er dog at hvis strømperne er bløde (næsten som silke eller cashmere), så har du fingrene i en god kvalitet,

der også er kendetegnet ved at have forstærkede naturlige egenskaber.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Kopenhaken
Materiale 75% bambus, 23% polyester, 2% elasthan
Type Strømper
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt