Varenummer: ELT-12171

ELTEN 12171 SPEEDY BOA® SIKKERHEDSSKO m/WIRELUK

elten.jpg
Pris: 1.536,25 kr
Specialpris 1.199,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Her får du en let og smart sikkerhedssko med Boa® Fit System. Af åndbart hurtigttørrende tekstil/microfiber, skridhæmmende og stødabsorberende fleksibel, varmeresistent og slidstærk ydersål af EVA/gummi. Svedabsorberende indlægssål med ekstra stødabsorbering. Hudvenligt og svedabsorberende inderfór. Denne sikkerhedssko føles som at have almindelige sko på men yder fuld beskyttelse. ESD sørger for at du aflader statisk elektrisitet gennem skoen. ESD (ElectroStatic Discharge) er statisk elektricitet, der bliver overført fra én genstand til en anden. I hverdagen oplever vi ESD som et elektrisk stød eller en gnist, f.eks. når vi går på et gulvtæppe eller stiger ud af bilen og efterfølgende rører ved metal. Den statiske elektricitet opstår, når ikke- ledende materialer, som f.eks. skosål og gulvbelægning, rører hinanden. Hvor meget statisk elektricitet, du ophober i din krop, afhænger af bl.a. materialer, påklædning, vejr og indeklima, men værst er det dog, når luftfugtigheden er lav. Den oplever vi f.eks. en frostklar dag, hvor håret stritter og bliver statisk elektrisk eller hvis vi mærker små elektriske stød, når vi rører ved metal. Du kan minimere statisk elektricitet ved hjælp af ledende materialer, f.eks. ESD-godkendt fodtøj eller påklædning, der bogstaveligt talt giver dig jordforbindelse og leder statisk elektricitet ud af kroppen. På den måde undgår du at overføre den statiske elektricitet til det materiale, du arbejder med. Godkendelse: EN ISO 20345-S1P FO SRC ESD
Produktbeskrivelse

Detaljer

Her får du en let og smart sikkerhedssko med Boa® Fit System. Af åndbart hurtigttørrende tekstil/microfiber, skridhæmmende og stødabsorberende fleksibel, varmeresistent og slidstærk ydersål af EVA/gummi. Svedabsorberende indlægssål med ekstra stødabsorbering. Hudvenligt og svedabsorberende inderfór.

Denne sikkerhedssko føles som at have almindelige sko på men yder fuld beskyttelse. ESD sørger for at du aflader statisk elektrisitet gennem skoen.

knopafdytryyj7dzlrsESD (ElectroStatic Discharge) er statisk elektricitet, der bliver overført fra én genstand til en anden. I hverdagen oplever vi ESD som et elektrisk stød eller en gnist, f.eks. når vi går på et gulvtæppe eller stiger ud af bilen og efterfølgende rører ved metal.

Den statiske elektricitet opstår, når ikke- ledende materialer, som f.eks. skosål og gulvbelægning, rører hinanden. Hvor meget statisk elektricitet, du ophober i din krop, afhænger af bl.a. materialer, påklædning, vejr og indeklima, men værst er det dog, når luftfugtigheden er lav. Den oplever vi f.eks. en frostklar dag, hvor håret stritter og bliver statisk elektrisk eller hvis vi mærker små elektriske stød, når vi rører ved metal.

Du kan minimere statisk elektricitet ved hjælp af ledende materialer, f.eks. ESD-godkendt fodtøj eller påklædning, der bogstaveligt talt giver dig jordforbindelse og leder statisk elektricitet ud af kroppen. På den måde undgår du at overføre den statiske elektricitet til det materiale, du arbejder med.

Godkendelse: EN ISO 20345-S1P FO SRC ESD

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Elten
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S1P
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål EVA/Gummi
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Composit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt