Varenummer: JAL-9965

JALAS EXALTER EASY ROLL BOA® Sikkerhedssko m/wireluk EN ISO 20345-S3 SRC HRO ESD

jalas.jpg
Pris: 2.321,25 kr
Specialpris 1.595,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
  JALAS 9965 EXALTER BOA® Sikkerhedssko MODVIRKER RISIKO FOR Antistatisk, sømpenetration, tåskader, forstuvningsskader. PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER Rene miljøer, indendøre, udendørs, varme miljøer, tørre miljøer, milijøer med risiko for ydersål penetration. Skoene i Exalter - kollektionen leveres med en række innovative løsninger: de er ånndbare og har et hygiejnisk polyamidfór med antibakteriel behandling, som modvirker ubehagelig lugt og holder tekstilet rent. For brugere, der står og går hele dagen, er det vigtigst at sikkerhedsskoene er bekvemme støddæmpende og har forstærket svang og hælstøtte. De forskellige lag i FX3 Exalter ind-lægssålen har hver sin specifikke funktion: Blødt og støddæmpende Neo Foam-lag under hele foden. Det bløde EVA lag giver struktur stabilitet og komfort. Det hårde EVA-lag bevarer indersålens form og funktionalitet og giver støtte og stabilitet.Poron XRD® er et blødt og støddæmpende materiale der aktiveres og bliver hårdere ved stød. Resultatet er en meget bekvem og funktionel indersål, som beskytter mod stød og tryk, hvilket gør skoen utrolig behagelig at gå i.Den antimokrobielle beskyttelsesbehandling Microban® forhindrer bakterievækst. Den nye ydersåls hovedfunktioner er forbedret ergonomi, komfort og et fremragende greb. Exalter2 har en oliebestandig, anti-statisk og ESD-klassificeret ydersål af nitrilgummi, som er udviklet i samarbejde med Vibram®Det specialdesignede strukturmønster gør, at olie, vand og snavs har sværere ved at sætte sig fast. Forskellige overflademønstre giver grebet i sideled, såvel fortil som bagtil samt forhindrer uønskede bevægelser. Det forstærkede hælparti er udformet til at give maksimal støtte til hælen og bedre støddæmpning.Svangstøtten med Stabilizator Arch Supportsystem giver sikkert greb på stiger og øget stabilitet. Sålen modstår varme overflader på op til 300 grader celcius. Specialdesignet, fleksibel konstruktion i ydersålens forreste del.
Produktbeskrivelse

Detaljer

 

JALAS 9965 EXALTER BOA® Sikkerhedssko

MODVIRKER RISIKO FOR

Antistatisk, sømpenetration, tåskader, forstuvningsskader.

PRIMÆRE ANVENDELSESOMRÅDER

Rene miljøer, indendøre, udendørs, varme miljøer, tørre miljøer, milijøer med risiko for ydersål penetration.

Skoene i Exalter - kollektionen leveres med en række innovative løsninger: de er ånndbare og har et hygiejnisk polyamidfór med antibakteriel behandling, som modvirker ubehagelig lugt og holder tekstilet rent.


For brugere, der står og går hele dagen, er det vigtigst at sikkerhedsskoene er bekvemme støddæmpende og har forstærket svang og hælstøtte.

De forskellige lag i FX3 Exalter ind-lægssålen har hver sin specifikke funktion: Blødt og støddæmpende Neo Foam-lag under hele foden.

Det bløde EVA lag giver struktur stabilitet og komfort. Det hårde EVA-lag bevarer indersålens form og funktionalitet og giver støtte og stabilitet.
Poron XRD® er et blødt og støddæmpende materiale der aktiveres og bliver hårdere ved stød.


Resultatet er en meget bekvem og funktionel indersål, som beskytter mod stød og tryk, hvilket gør skoen utrolig behagelig at gå i.
Den antimokrobielle beskyttelsesbehandling Microban® forhindrer bakterievækst.


Den nye ydersåls hovedfunktioner er forbedret ergonomi, komfort og et fremragende greb. Exalter2 har en oliebestandig, anti-statisk og ESD-klassificeret ydersål af nitrilgummi, som er udviklet i samarbejde med Vibram®
Det specialdesignede strukturmønster gør, at olie, vand og snavs har sværere ved at sætte sig fast. Forskellige overflademønstre giver grebet i sideled, såvel fortil som bagtil samt forhindrer uønskede bevægelser.


Det forstærkede hælparti er udformet til at give maksimal støtte til hælen og bedre støddæmpning.
Svangstøtten med Stabilizator Arch Supportsystem giver sikkert greb på stiger og øget stabilitet.

Sålen modstår varme overflader på op til 300 grader celcius. Specialdesignet, fleksibel konstruktion i ydersålens forreste del.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Jalas
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber SRC - ESD
Ydersål NRT gummi300HRO
Pasform Bred
Værnesål Fiber
Tåværn Alu
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt