Varenummer: DUN-760933

DUNLOP Purofort+ Grøn PU Job-/fritidsstøvle EN ISO 20347 O4 SRC

dunlop.jpg
Pris: 1.036,25 kr
Specialpris 825,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  DUNLOP PUROFORT Flot design, optimal komfort og ekstra slidstærkPU støvle i særklasse med god plads omkring tæer og vrist samt et smudsafvisende og knopdesignet sålmønster, der sikrer det bedste fodfæste i alle terræner. Resistent overfor mineralske, animalske og vegetabilske olier, gylle samt forskellige kemikalier. Fremragende termisk isolerende. Støvlen er en opdateret version af art. 760943 og er nu med en komfortabel og svedtransporterende indlægssål samt sømløst inderfór. Ydersål: Slidstærk ydersål med skridhæmmende TPU-indlæg, som minimerer risikoen for vridskader. Smudsafvisende og knopdesignet sålmønster, som sikrer det bedste fodfæste i alle terræner. Thermisk isolerende. Indlægssål: Ergonomisk designet indersål, som er svedabsorberende og hurtigttørrende.Branche:- Levnedsmiddelindustri- Landbrug, skovbrug og gartneri
Produktbeskrivelse

Detaljer

dunlop_5

 

DUNLOP PUROFORT

Flot design, optimal komfort og ekstra slidstærk
PU støvle i særklasse med god plads omkring tæer og vrist samt et smudsafvisende og knopdesignet sålmønster, der sikrer det bedste fodfæste i alle terræner. Resistent overfor mineralske, animalske og vegetabilske olier, gylle samt forskellige kemikalier. Fremragende termisk isolerende. Støvlen er en opdateret version af art. 760943 og er nu med en komfortabel og svedtransporterende indlægssål samt sømløst inderfór.
Ydersål: Slidstærk ydersål med skridhæmmende TPU-indlæg, som minimerer risikoen for vridskader. Smudsafvisende og knopdesignet sålmønster, som sikrer det bedste fodfæste i alle terræner. Thermisk isolerende.

Indlægssål: Ergonomisk designet indersål, som er svedabsorberende og hurtigttørrende.

Branche:
- Levnedsmiddelindustri
- Landbrug, skovbrug og gartneri

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Dunlop
Type Gummistøvler
Egenskaber WR
Ydersål Gummi
Bedømmelser

Bedømmelser

Finn Jensen 24. apr. 2019
Gode
super
Mathias M 23. apr. 2019
Nice støvler
Bliver ikke kolde og stive om vinteren. De bedste gummistøvler jeg har prøvet
Sammenlign
Sammenlign dette produkt