Varenummer: ELT-929563

ELTEN 929563 MADDOX BLACK LEATHER LOW JOBSKO

elten.jpg
Pris: 1.561,25 kr
Specialpris 1.250,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Let og sporty arbejdssko af slidstærkt, åndbart og vandafvisende nubuck. Ydersålen er skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk. Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi. Skoen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale. ESD-godkendt og metalfri. CE Norm EN ISO 20347:2012 Serie 0 By Elten Ydersål Skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk ydersål af PU/TPU. Med sålkerne af INFINERGY® materiale, der absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi Overlæder Slidstærkt, åndbart og vandafvisende nubuck Inderfór Inderfór af åndbart, hudvenligt og svedabsorberende materiale Indlægssål Indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale Særlige egenskaber Metalfri Brancher Fritid Hotel, restauration og kantine Service og rengøring Køn Unisex Vægt 0,51 kgVægten er for ½ par i størrelse 42. Størrelser 36-49Størrelsesguide
Produktbeskrivelse

Detaljer

kotqga8th4je04wtqj5Let og sporty arbejdssko af slidstærkt, åndbart og vandafvisende nubuck. Ydersålen er skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk.

Sålkernen af INFINERGY® materiale absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi.

Skoen har et hudvenligt og svedabsorberende inderfór og en indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale.

ESD-godkendt og metalfri.kotqh3347706x6wpcu7

CE Norm EN ISO 20347:2012
Serie 0 By Elten
Ydersål Skridhæmmende, let, fleksibel og slidstærk ydersål af PU/TPU. Med sålkerne af INFINERGY® materiale, der absorberer stød og sender energien retur til fødderne, så hvert skridt lades med ny, nem og hurtig energi
Overlæder Slidstærkt, åndbart og vandafvisende nubuck
Inderfór Inderfór af åndbart, hudvenligt og svedabsorberende materiale
Indlægssål Indlægssål af stødabsorberende, åndbart og svedabsorberende materiale
Særlige egenskaber
  • Metalfri
Brancher
  • Fritid
  • Hotel, restauration og kantine
  • Service og rengøring
Køn Unisex
Vægt 0,51 kg
Vægten er for ½ par i størrelse 42.
Størrelser 36-49
pencil-rulerStørrelsesguide
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Elten
Type Arbejdssko
Godkendelse O2
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål PU/TPU
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt