Varenummer: WOL-16158-000001

EFFEKT Shoe balm Skocreme i tube med 45g

woly-2go.jpg
Pris: 105,00 kr
Specialpris 86,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
EFFEKT Læderbalsam er pleje- og rengøringsmidlet til dækfarvet læder, visse semi-aniliner, vegetabilsk garvet læder, kunstlæder, gummi og vinyl. EFFEKT Læderbalsam  er meget nemt at anvende og kræver ingen ”knofedt”. EFFEKT Læderbalsam renser læderets overflade, og holder det blødt, fordi det indeholder de næringsstoffer, som læderet har brug for. EFFEKT Læderbalsam trænger lynhurtigt ind, og skal ikke efterpoleres, bl.a. fordi det ikke smitter af, og fordi det sidder inde i læderet og ikke udenpå. Man kan efter et par minutter sætte sig i fx den behandlede lædersofa, uden at få pletter på tøjet. EFFEKT Læderbalsam er et vandbaseret naturprodukt, som ikke indeholder organiske opløsningsmidler. EFFEKT Læderbalsam er meget drøjt i brug: det tørrer ikke ind og det smitter ikke af. EFFEKT Læderbalsam indeholder de antioxidanter, der er nødvendige for at forlænge levetiden på læder. EFFEKT Læderbalsam har en af sine allerstørste fordele ved behandling af gamle, falmede og krakelerede lædermøbler. I 9 ud af 10 tilfælde får det behandlede objekt den rigtige farve igen og krakeleringer bliver oftest væsentlig mindre synlige. EFFEKT Læderbalsam forstærker læderets farve. Rødt bliver mere rødt, grønt bliver mere grønt osv. EFFEKT Læderbalsam er et produkt, hvor indholdet er væsentligt mere værdifuldt end emballagen.
Produktbeskrivelse

Detaljer

EFFEKT Læderbalsam er pleje- og rengøringsmidlet til dækfarvet læder, visse semi-aniliner, vegetabilsk garvet læder, kunstlæder, gummi og vinyl.

EFFEKT Læderbalsam  er meget nemt at anvende og kræver ingen ”knofedt”.

EFFEKT Læderbalsam renser læderets overflade, og holder det blødt, fordi det indeholder de næringsstoffer, som læderet har brug for.

EFFEKT Læderbalsam trænger lynhurtigt ind, og skal ikke efterpoleres, bl.a. fordi det ikke smitter af, og fordi det sidder inde i læderet og ikke udenpå. Man kan efter et par minutter sætte sig i fx den behandlede lædersofa, uden at få pletter på tøjet.

EFFEKT Læderbalsam er et vandbaseret naturprodukt, som ikke indeholder organiske opløsningsmidler.

EFFEKT Læderbalsam er meget drøjt i brug: det tørrer ikke ind og det smitter ikke af.

EFFEKT Læderbalsam indeholder de antioxidanter, der er nødvendige for at forlænge levetiden på læder.

EFFEKT Læderbalsam har en af sine allerstørste fordele ved behandling af gamle, falmede og krakelerede lædermøbler. I 9 ud af 10 tilfælde får det behandlede objekt den rigtige farve igen og krakeleringer bliver oftest væsentlig mindre synlige.

EFFEKT Læderbalsam forstærker læderets farve. Rødt bliver mere rødt, grønt bliver mere grønt osv.

EFFEKT Læderbalsam er et produkt, hvor indholdet er væsentligt mere værdifuldt end emballagen.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Woly/2GO
Vægt 1.0000
Type Tilbehør
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt