Varenummer: CAR-101759-026

Carhartt wind fighter hættetrøje

carhartt.png
Pris: 936,25 kr
Specialpris 749,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt wind fighter hættetrøje Denne wind fighter hættetrøje fra Carhartt passer perfekt til et overgangsvejret, da den både er vind- og vandafvisende. Hættetrøjen er udviklet med Rain Defender® teknologi, som giver en utrolig holdbar og pålidelig vandafvisende overflade, så du er sikker på, at fugt og regndråber praler af overfladen på trøjen. Med indbygget Wind Fighter® teknologi er der tilføjet et membran, som forhindrer vinden i at trænge gennem stoffet og nå ind til din hud.   En behagelig hættetrøje med en afslappet pasform Denne hættetrøje er lavet i et Relaxed Fit, som giver en afslappet pasform. Den har en tredelt hættekonstruktion med snorelukning. Den kommer 100% polyester fleece fór og mock neck krave med lynlås for ekstra varme omkring halsen. Carhartt hættetrøjen har en brystlomme med lynlås på venstre side og to frontlommer. Foruden forstærkede manchetter og bund kommer trøjen med tredobbelte syet hoved-søm, der er med til at øge holdbarheden. Materiale: 65% Polyester/27% Cotton/8% PUTeknologi: Rain Defender – Wind FighterFit: Relaxed Fit – Afslappet pasformVaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 30°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt wind fighter hættetrøje

Denne wind fighter hættetrøje fra Carhartt passer perfekt til et overgangsvejret, da den både er vind- og vandafvisende.

Hættetrøjen er udviklet med Rain Defender® teknologi, som giver en utrolig holdbar og pålidelig vandafvisende overflade, så du er sikker på, at fugt og regndråber praler af overfladen på trøjen. Med indbygget Wind Fighter® teknologi er der tilføjet et membran, som forhindrer vinden i at trænge gennem stoffet og nå ind til din hud.  

En behagelig hættetrøje med en afslappet pasform

Denne hættetrøje er lavet i et Relaxed Fit, som giver en afslappet pasform. Den har en tredelt hættekonstruktion med snorelukning. Den kommer 100% polyester fleece fór og mock neck krave med lynlås for ekstra varme omkring halsen.

Carhartt hættetrøjen har en brystlomme med lynlås på venstre side og to frontlommer. Foruden forstærkede manchetter og bund kommer trøjen med tredobbelte syet hoved-søm, der er med til at øge holdbarheden.

Materiale: 65% Polyester/27% Cotton/8% PU
Teknologi: Rain Defender – Wind Fighter
Fit: Relaxed Fit – Afslappet pasform
Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 30°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Pasform Stor i Størrelsen
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt