Varenummer: CAR-105342-N04

CARHARTT SUPER DUX MOCK-NECK JACKET BLACK

carhartt.png
Pris: 1.248,75 kr
Specialpris 1.149,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Denne Carhartt arbejdsjakke er både vind- og vandafvisende.   Jakken er lavet i et relaxed fit, som giver en afslappet pasform så du kan bevæge dig frit. Med flere teknologier bag sig, er denne jakke perfekt året rundt som arbejdsjakke.   Rain Defender teknologi giver jakken en vandafvisende overflade. Wind Fighter teknologi betyder at jakken er udviklet med en vindafvisende membran. For at ikke at glemme Rugged Flex teknologi, som bidrager til øget bevægelsesfrihed. Alt i alt en funktionel jakke, som du kan bruge uanset om du skal ud i naturen eller på byggepladsen.   Jakken kommer med en brystlomme med velcrolukning i toppen samt lynlås indgang i siden. Derudover er der to lommer på fronten med lynlåslukning og en penholder i venstre ærme. Ærmerne er med justerbar velcro lukning, som forhindrer vinden i at trænge igennem.   Vælg denne arbejdsjakke fra Carhartt, hvis du ønsker en behagelig samt funktionel jakke, som kan bruges året rundt.   Materiale: 97% nylon /3% elastanTeknologi: Rain Defender – Rugged Flex – Wind FighterFit:  Relaxed FitVaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 40°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne Carhartt arbejdsjakke er både vind- og vandafvisende.
 
Jakken er lavet i et relaxed fit, som giver en afslappet pasform så du kan bevæge dig frit. Med flere teknologier bag sig, er denne jakke perfekt året rundt som arbejdsjakke.
 

Rain Defender teknologi giver jakken en vandafvisende overflade. Wind Fighter teknologi betyder at jakken er udviklet med en vindafvisende membran. For at ikke at glemme Rugged Flex teknologi, som bidrager til øget bevægelsesfrihed. Alt i alt en funktionel jakke, som du kan bruge uanset om du skal ud i naturen eller på byggepladsen.

 
Jakken kommer med en brystlomme med velcrolukning i toppen samt lynlås indgang i siden. Derudover er der to lommer på fronten med lynlåslukning og en penholder i venstre ærme. Ærmerne er med justerbar velcro lukning, som forhindrer vinden i at trænge igennem.
 
Vælg denne arbejdsjakke fra Carhartt, hvis du ønsker en behagelig samt funktionel jakke, som kan bruges året rundt.

 

Materiale: 97% nylon /3% elastan
Teknologi: Rain Defender – Rugged Flex – Wind Fighter
Fit:  Relaxed Fit
Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 40°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 97% nylon /3% elastan
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt