Varenummer: CAR-K288-BRN

CARHARTT SLEEVE LOGO HOODED SWEATSHIRT BROWN

carhartt.png
Pris: 623,75 kr
Specialpris 549,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Denne Carhartt hættetrøje til herre kommer med et signatur logo trykt på ærmet.  Hættetrøjen er utrolig behagelig at have på og har en god pasform. Det gør at den lever op til alle de krav man bør have til en hættetrøje. Hætten kommer med snore, som gør at du kan lukke hætten til når det eksempelvis blæser. Derudover er det en tredelt hætte, hvilket betyder at hætten består af 3 lag stof. Fordelen ved en tredelt hætte er, at den er mere fast formet, hvilket gør at den ikke glider så let ned hvis det blæser. De elastan forstærkede og ribstrikkede manchetter samt taljebånd, gør at kulden ikke trænger så let igennem. Hættetrøjen kommer desuden med en kænguru lomme på fronten, som fungerer rigtig godt som håndvarmer.  Denne Carhartt hættetrøje kan bruges 24-7.  Tag den på lige fra du står op til du går i seng. Uanset om du har en hård dag på jobbet eller en stille dag derhjemme, så er denne hættetrøje det oplagte valg.  Den fungerer perfekt til hverdag, når du skal ud og lufte hunden eller blot at ude og gå en tur. Elsker du at tilbringe tid i naturen, kan du med fordel også vælge denne hættetrøje, da den vil holde dig varm og beskyttet. Har du et fysisk krævende job hvor du enten står på en byggeplads, på et værksted eller et helt tredje sted, så vil denne hættetrøje være et godt valg som arbejdstrøje.  Denne hættetrøje fra Carhartt kan bruges året rundt. Brug den indendørs eller udendørs i hverdagen eller weekenden. I de koldere måneder på året eller når det regner, kan du have den på inde under din jakke. Mange af vores Carhartt jakker indeholder Rain Defender teknologi, giver en vandafvisende overflade.  Er vejret for varmt til en jakke, så er en hættetrøje det perfekte valg. Ønsker du er fuldende looket kan du have en Carhartt T-shirt indenunder og en Carhartt vest udover.   Du skal vælge denne hættetrøje fra Carhartt hvis du ønsker en behagelig og komfortabel hættetrøje, som er produceret i høj kvalitet.  Du kan næsten være sikker på, at du vil gøre dig bemærket når du møder op iført denne hoodie. Med et Carhartt logo trykt på ærmet, giver det hættetrøjen et fedt og anderledes udtryk. Så hvis du ønsker du at skille dig lidt ud fra mængden, bør du også vælge denne hættetrøje.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne Carhartt hættetrøje til herre kommer med et signatur logo trykt på ærmet. 

Hættetrøjen er utrolig behagelig at have på og har en god pasform. Det gør at den lever op til alle de krav man bør have til en hættetrøje. Hætten kommer med snore, som gør at du kan lukke hætten til når det eksempelvis blæser. Derudover er det en tredelt hætte, hvilket betyder at hætten består af 3 lag stof. Fordelen ved en tredelt hætte er, at den er mere fast formet, hvilket gør at den ikke glider så let ned hvis det blæser. De elastan forstærkede og ribstrikkede manchetter samt taljebånd, gør at kulden ikke trænger så let igennem. Hættetrøjen kommer desuden med en kænguru lomme på fronten, som fungerer rigtig godt som håndvarmer. 

Denne Carhartt hættetrøje kan bruges 24-7. 

Tag den på lige fra du står op til du går i seng. Uanset om du har en hård dag på jobbet eller en stille dag derhjemme, så er denne hættetrøje det oplagte valg. 

Den fungerer perfekt til hverdag, når du skal ud og lufte hunden eller blot at ude og gå en tur. Elsker du at tilbringe tid i naturen, kan du med fordel også vælge denne hættetrøje, da den vil holde dig varm og beskyttet. Har du et fysisk krævende job hvor du enten står på en byggeplads, på et værksted eller et helt tredje sted, så vil denne hættetrøje være et godt valg som arbejdstrøje. 

Denne hættetrøje fra Carhartt kan bruges året rundt. Brug den indendørs eller udendørs i hverdagen eller weekenden. I de koldere måneder på året eller når det regner, kan du have den på inde under din jakke. Mange af vores Carhartt jakker indeholder Rain Defender teknologi, giver en vandafvisende overflade. 

Er vejret for varmt til en jakke, så er en hættetrøje det perfekte valg. Ønsker du er fuldende looket kan du have en Carhartt T-shirt indenunder og en Carhartt vest udover.  

Du skal vælge denne hættetrøje fra Carhartt hvis du ønsker en behagelig og komfortabel hættetrøje, som er produceret i høj kvalitet. 

Du kan næsten være sikker på, at du vil gøre dig bemærket når du møder op iført denne hoodie. Med et Carhartt logo trykt på ærmet, giver det hættetrøjen et fedt og anderledes udtryk. Så hvis du ønsker du at skille dig lidt ud fra mængden, bør du også vælge denne hættetrøje.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 50% Cotton/50% Polyester
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt