Varenummer: CAR-105461-G72

Carhartt ripstop cargo arbejdsbukser

carhartt.png
Pris: 873,75 kr
Specialpris 699,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt ripstop cargo arbejdsbukser med god bevægelighed Vores Carhartt ripstop cargo arbejdsbukser sørger for at du kan få arbejdet gjort rigtigt. Med fokus på holdbarhed og bevægelsesfrihed, er disse cargo bukser til mænd er sikkert valg til dig der arbejder på lange og hårde dage. Flere lommer giver opbevaringsplads. Slidstærke lommeområder er forstærket med Cordura® og knæ med dobbelt front er lavet til at du kan arbejde. Disse Carhartt ripstop cargo bukser kommer med en afslappet pasform, som giver ekstra plads gennem sædet og låret med en lige benåbning, som egner sig perfekt til støvler.  Materiale: 59% Bomuld/39% Polyester/2% Elastan- Teknologi: Rugged Flex - Fit: Relaxed fit, straight leg – Afslappet pasformVaskeanvisninger: Maskinvask Do not dry clean
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt ripstop cargo arbejdsbukser med god bevægelighed

Vores Carhartt ripstop cargo arbejdsbukser sørger for at du kan få arbejdet gjort rigtigt. Med fokus på holdbarhed og bevægelsesfrihed, er disse cargo bukser til mænd er sikkert valg til dig der arbejder på lange og hårde dage.

Flere lommer giver opbevaringsplads. Slidstærke lommeområder er forstærket med Cordura® og knæ med dobbelt front er lavet til at du kan arbejde.

Disse Carhartt ripstop cargo bukser kommer med en afslappet pasform, som giver ekstra plads gennem sædet og låret med en lige benåbning, som egner sig perfekt til støvler. 

Materiale: 59% Bomuld/39% Polyester/2% Elastan- Teknologi: Rugged Flex - Fit: Relaxed fit, straight leg – Afslappet pasform
Vaskeanvisninger: Maskinvask Do not dry clean

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 59% bomuld/39% polyester/2% elasthan
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt