Varenummer: CAR-106197-BA4

CARHARTT Relaxed fit canvas Brown short (woman)

carhartt.png
Pris: 936,25 kr
Specialpris 749,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt canvas shortall til kvinder. En shorts overall, der giver ultimativ bevægelsesfrihed til den hårdtarbejdene kvinde. Fremstillet af canvas bestående af 97% bomuld og 3% elastan, tilbyder disse overalls både komfort og strækbarhed. Udstyret med Carhartts Rugged Flex™ teknologi, har du fuld bevægelsesfrihed. Rig mulighed for opbevaring med en brystlomme med sikker lynlåslukning samt to forlommer. Med en værktøjsløkke på højre side og tredobbelt syede hovedsømme er disse overalls skabt til at modstå selv de hårdeste arbejdsforhold. Materiale: 97% Bomuld / 3% Elastan Teknologi: Rugged Flex Fit: Relaxed fit Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – Tåler ikke rens – 40°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt canvas shortall til kvinder. En shorts overall, der giver ultimativ bevægelsesfrihed til den hårdtarbejdene kvinde.

Fremstillet af canvas bestående af 97% bomuld og 3% elastan, tilbyder disse overalls både komfort og strækbarhed. Udstyret med Carhartts Rugged Flex™ teknologi, har du fuld bevægelsesfrihed.

Rig mulighed for opbevaring med en brystlomme med sikker lynlåslukning samt to forlommer. Med en værktøjsløkke på højre side og tredobbelt syede hovedsømme er disse overalls skabt til at modstå selv de hårdeste arbejdsforhold.

Materiale: 97% Bomuld / 3% Elastan


Teknologi: Rugged Flex


Fit: Relaxed fit


Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – Tåler ikke rens – 40°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 97% bomuld/3% elasthan - 288g/m2
Type Arbejdstøj
Godkendelse CE
Pasform Stor i Størrelsen
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt