Varenummer: CAR-105474-N04

Carhartt montana vinterjakke BLACK LOOSE FIT

carhartt.png
Pris: 1.623,75 kr
Specialpris 1.460,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Denne Carhartt vinterjakke er udviklet med Rain defender teknologi som giver en slidstærk vandafvisende overflade. Derudover er der indbygget Wind Fighter teknologi, som bidrager til en vindafvisende overflade. Hætten er fastformet og tredelt med skjult justerbar træksnor. Der er rigeligt med lommer på denne jakke. Du finder blandt andet to brystlommer med flap og knaplukning samt en skjul lynlåslomme i venstre side. Foran på jakken sidder der to lommer med lynlåslukning, som iøvrigt kan benyttes til at varme hænderne når vejjret er koldt. Sidst men ikke mindst får du en stor indvendig lomme. Jakken lukkes med en lynlåslukning og hagebeskyttelse. Materiale: 100% NylonTeknologi: Rain Defender Wind FighterFit: Loose FitVaskeanvisninger: Machine Wash Do not dry clean
Produktbeskrivelse

Detaljer

Denne Carhartt vinterjakke er udviklet med Rain defender teknologi som giver en slidstærk vandafvisende overflade.

Derudover er der indbygget Wind Fighter teknologi, som bidrager til en vindafvisende overflade. Hætten er fastformet og tredelt med skjult justerbar træksnor.

Der er rigeligt med lommer på denne jakke. Du finder blandt andet to brystlommer med flap og knaplukning samt en skjul lynlåslomme i venstre side. Foran på jakken sidder der to lommer med lynlåslukning, som iøvrigt kan benyttes til at varme hænderne når vejjret er koldt. Sidst men ikke mindst får du en stor indvendig lomme.

Jakken lukkes med en lynlåslukning og hagebeskyttelse.

Materiale: 100% Nylon
Teknologi: Rain Defender Wind Fighter
Fit: Loose Fit
Vaskeanvisninger: Machine Wash Do not dry clean

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt