Varenummer: CAR-104277-BLK

Carhartt mock neck vest med sherpa for

carhartt.png
Pris: 1.186,25 kr
Specialpris 949,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt mock neck vest med sherpa for Denne Carhartt Washed Duck Lined Mock Neck Vest  med sherpa for til herre er lavet i 100% bomuld. Det er en  Carhartt vest, som kan bruges året rundt. Vesten er foret indvendigt med vores utrolig bløde Sherpa fleece, som gør den ekstra behagelig og varm at have på. Med tilføjelse af en højhalset krave, er du godt beskyttet mod vind og vejr. Kraven kan foldes op og ned efter behov. Du kan med fordel folde kraven op og lukke lynlåsen på vesten, så er du pakket godt ind og sikrer beskyttelse mod kulden. Vest med plads til opbevaring Denne Carhartt vest har to lommer på fronten samt en inderlomme. Lommen på højre side er desuden med en blyantholder. Der er derfor rigelig plads til opbevaring af både telefon, pung, nøgler eller hvad du nu ellers kunne finde på at tage med på farten. Denne populære vest er forlænget ned over lænden, som giver øget komfort og beskyttelse mod kulden. Du finder et påsyet Carhartt label på fronten, Denne Carhartt Washed Duck Lined Mock Neck Vest til herre kan benyttes til hverdag, på arbejde, ude i skoven eller når du er ude og lufte hunden. Vesten kan nemt bruges udover en Carhartt t-shirt eller Carhartt hættetrøje.   Materiale: 100% BomuldFit: Denne model er 1,95 cm høj og bærer en størrelse MVaskeanvisninger: Tørretumbler middel – 40°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt mock neck vest med sherpa for

Denne Carhartt Washed Duck Lined Mock Neck Vest  med sherpa for til herre er lavet i 100% bomuld. Det er en  Carhartt vest, som kan bruges året rundt. Vesten er foret indvendigt med vores utrolig bløde Sherpa fleece, som gør den ekstra behagelig og varm at have på.

Med tilføjelse af en højhalset krave, er du godt beskyttet mod vind og vejr. Kraven kan foldes op og ned efter behov. Du kan med fordel folde kraven op og lukke lynlåsen på vesten, så er du pakket godt ind og sikrer beskyttelse mod kulden.

Vest med plads til opbevaring

Denne Carhartt vest har to lommer på fronten samt en inderlomme. Lommen på højre side er desuden med en blyantholder. Der er derfor rigelig plads til opbevaring af både telefon, pung, nøgler eller hvad du nu ellers kunne finde på at tage med på farten.

Denne populære vest er forlænget ned over lænden, som giver øget komfort og beskyttelse mod kulden.

Du finder et påsyet Carhartt label på fronten,

Denne Carhartt Washed Duck Lined Mock Neck Vest til herre kan benyttes til hverdag, på arbejde, ude i skoven eller når du er ude og lufte hunden.

Vesten kan nemt bruges udover en Carhartt t-shirt eller Carhartt hættetrøje.

 

Materiale: 100% Bomuld
Fit: Denne model er 1,95 cm høj og bærer en størrelse M
Vaskeanvisninger: Tørretumbler middel – 40°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 100% Bomuld
Type Arbejdstøj
Pasform Stor i Størrelsen
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt