Varenummer: CAR-105415-W03

CARHARTT Midweight S/S Pocket Lys malt Womans t-shirt

carhartt.png
Pris: 311,25 kr
Specialpris 249,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt force t-shirt med brystlomme til kvinder Carhartt force t-shirt til kvinder har en afslappet pasform og en brystlomme på frontsiden. Du får en t-shirt, der er lavet i et kvalitetsstof, som er holdbart og slidstærkt. Med Force® og FastDry® teknologien får du et materiale der er hurtigtørrende og som modvirker svedlugt. T-shirtens Stain Breaker® teknologi giver en overflade, som er smudsafvisende. Det giver dig en t-shirt der ser bedre ud i længere tid. Carhartts force t-shirt har raglanærmer, der giver dig en bedre bevægelsesfrihed. Den har en ribstrikket rund hals og en brystlomme med penholder i venstre side. På venstre ærme finder du et Carhartt Force® label. Carhartt t-shirten er lavet i et simpelt klassisk design, der ubesværet kan kombineres med Carhartt veste eller Carhartt skjorter for at pifte looket op. Materiale: 65% Polyester/35% bomuld  Vaskeanvisninger: Maskinvask – 40°C – Tørretumbles lavt – Må ikke renses – Brug ikke-klorinblegemiddel
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt force t-shirt med brystlomme til kvinder

Carhartt force t-shirt til kvinder har en afslappet pasform og en brystlomme på frontsiden. Du får en t-shirt, der er lavet i et kvalitetsstof, som er holdbart og slidstærkt.

Med Force® og FastDry® teknologien får du et materiale der er hurtigtørrende og som modvirker svedlugt. T-shirtens Stain Breaker® teknologi giver en overflade, som er smudsafvisende. Det giver dig en t-shirt der ser bedre ud i længere tid. Carhartts force t-shirt har raglanærmer, der giver dig en bedre bevægelsesfrihed. Den har en ribstrikket rund hals og en brystlomme med penholder i venstre side. På venstre ærme finder du et Carhartt Force® label.

Carhartt t-shirten er lavet i et simpelt klassisk design, der ubesværet kan kombineres med Carhartt veste eller Carhartt skjorter for at pifte looket op.

Materiale: 65% Polyester/35% bomuld 


Vaskeanvisninger: Maskinvask – 40°C – Tørretumbles lavt – Må ikke renses – Brug ikke-klorinblegemiddel

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt