Varenummer: CAR-105738-W03

CARHARTT Lightweight S/S Graphic Lys Malt Womans T-shirt Str. L

carhartt.png
Pris: 311,25 kr
Specialpris 249,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt t-shirt med grafisk logo tryk – Kvinde Carhartt T-shirt til kvinder med grafisk logo placeret på brystet og et påsyet Carhartt label i siden. Den har en løstsiddende pasform, består af et kraftigt komfortabelt materiale og en behagelig ribstrikket rund krave. Denne Carhartt T-shirt med påtrykt logo er et must-have i hverdagsgarderoben, den kan bruges til alle lejligheder året rundt, uanset om det er til en afslappet dag eller til arbejdsbrug. Den fås i to forskellige farver, så du har mulighed for at vælge den der passer til din smag. Carhartt T-shirt med logo til kvinder kan nemt sammensættes med et par Carhartt leggins for et fuldt ud behageligt outfit. Materiale: 60% Cotton/40% PolyesterVaskeanvisninger: Maskinvask – – – –
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt t-shirt med grafisk logo tryk – Kvinde

Carhartt T-shirt til kvinder med grafisk logo placeret på brystet og et påsyet Carhartt label i siden. Den har en løstsiddende pasform, består af et kraftigt komfortabelt materiale og en behagelig ribstrikket rund krave. Denne Carhartt T-shirt med påtrykt logo er et must-have i hverdagsgarderoben, den kan bruges til alle lejligheder året rundt, uanset om det er til en afslappet dag eller til arbejdsbrug. Den fås i to forskellige farver, så du har mulighed for at vælge den der passer til din smag.

Carhartt T-shirt med logo til kvinder kan nemt sammensættes med et par Carhartt leggins for et fuldt ud behageligt outfit.

Materiale: 60% Cotton/40% Polyester
Vaskeanvisninger: Maskinvask – – – –

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt