Varenummer: CAR-104144-391

CARHARTT 104144 HUBBARD SLIM FIT FLANNEL SHIRT OLIVE (GRØNTERNET)

carhartt.png
Pris: 623,75 kr
Specialpris 499,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Slim Fit  8-ounces/271g, 100% bomulds flannel  Vasket kvalitet for blødhed og reduktion af krymp  Spredt krave  To brystlommer med flap og knap lukning  Justerbare manchetter med to knapper  Skulderfold som øger bevægeligheden  Tredobbelt syede hovedsøm Siden 1889 har Carhartt fremstillet kvalitets arbejdstøj kendt for ekstraordinær slidstyrke, komfort, god pasform og den unikke stil. Du kan mærke det på stoffet og se det i det færdige produkt. Carhartt tilbyder nu en komplet produktlinje til både varmt og koldt vejr, som inkluderer jeans og arbejdsbukser, skjorter, sweatshirts, hættetrøjer, shorts, t-shirts, kasketter, huer og andet tilbehør. En række funktioner som første klasses materialer, robust konstruktion og behagelig pasform er blot nogle af kendetegnene ved Carhartt arbejdsbeklædning. Vi klæder dig på til de hårdeste betingelser. Et Perfekt valg til dem, der arbejder og bruger tøjet udendørs. Carhartt er stolt af at yde denne service til en lang række arbejdere i mange forskellige industrier. Carhartt blev etableret i 1889 og har altid været en familieejet virksomhed. Carhartt drives af over 4000 ansatte dedikeret til den store opgave det er at levere Best-In-Class arbejdstøj til den krævende og aktive arbejder. Virksomheden fortsætter med at vokse, så faciliteterne har også måttet udvides. I marts 2009 var distributions centeret i Madisonville, Kentucky klar til brug. Ved byggeriet af de 210.000 kvadrat meter, anvendte Carhartt grønne materialer, og hvor det var muligt FSC-certificeret tømmer. Der var fokus på genvinding af byggeaffald, optimeret isolering, reduktion af vandforbrug, energieffektive tagkonstruktioner og strømbesparende systemer. Ligesom Hamilton Carhartt gjorde for fire generationer siden, vil Carhartt fortsætte med at fremstille det mest robuste og holdbare tøj for de kommende generationer.
Produktbeskrivelse

Detaljer

  • Slim Fit 
  • 8-ounces/271g, 100% bomulds flannel 
  • Vasket kvalitet for blødhed og reduktion af krymp 
  • Spredt krave 
  • To brystlommer med flap og knap lukning 
  • Justerbare manchetter med to knapper 
  • Skulderfold som øger bevægeligheden 
  • Tredobbelt syede hovedsøm

Siden 1889 har Carhartt fremstillet kvalitets arbejdstøj kendt for ekstraordinær slidstyrke, komfort, god pasform og den unikke stil.

Du kan mærke det på stoffet og se det i det færdige produkt. Carhartt tilbyder nu en komplet produktlinje til både varmt og koldt vejr,

som inkluderer jeans og arbejdsbukser, skjorter, sweatshirts, hættetrøjer, shorts, t-shirts, kasketter, huer og andet tilbehør.

En række funktioner som første klasses materialer, robust konstruktion og behagelig pasform er blot nogle af kendetegnene ved Carhartt arbejdsbeklædning.

Vi klæder dig på til de hårdeste betingelser. Et Perfekt valg til dem, der arbejder og bruger tøjet udendørs.

Carhartt er stolt af at yde denne service til en lang række arbejdere i mange forskellige industrier.

Carhartt blev etableret i 1889 og har altid været en familieejet virksomhed.

Carhartt drives af over 4000 ansatte dedikeret til den store opgave det er at levere Best-In-Class arbejdstøj til den krævende og aktive arbejder.

Virksomheden fortsætter med at vokse, så faciliteterne har også måttet udvides. I marts 2009 var distributions centeret i Madisonville, Kentucky klar til brug.

Ved byggeriet af de 210.000 kvadrat meter, anvendte Carhartt grønne materialer, og hvor det var muligt FSC-certificeret tømmer.

Der var fokus på genvinding af byggeaffald, optimeret isolering, reduktion af vandforbrug, energieffektive tagkonstruktioner og strømbesparende systemer.

Ligesom Hamilton Carhartt gjorde for fire generationer siden, vil Carhartt fortsætte med at fremstille det mest robuste og holdbare tøj for de kommende generationer.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt