Varenummer: CAR-105203-R74

CARHARTT Force Flex Cherry tomato Block Logo T-Shirt

carhartt.png
Pris: 311,25 kr
Specialpris 249,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt force block logo kortærmet t-shirt Svedtransporterende og smudsafvisende Denne t-shirt kommer med et grafisk Carhartt logo på brystet og er tilgængelig i flere farver samt størrelser. En flex t-shirt med sidepaneler i mesh, som gør t-shirten utrolig åndbar. Force® – FastDry® kombineret med antimikrobielle egenskaber. Stain Breaker® teknologi giver en smudsafvisende overflade og frigiver lettere pletter. Sidst, men ikke mindst FastDry® teknologi, som giver et hurtigtørrende materiale for bedre komfort. Afslappet pasform – god til arbejde og fritid Denne t-shirt er lavet i et Relaxed fit, som giver en utrolig behagelig og afslappet pasform. T-shirten er en smule forlænget ved lænden og kommer med korte raglan ærmer. Brug t-shirten på arbejde eller til hverdag. Du kan også bruge t-shirten ved udendørs aktiviteter eller i træningscenteret, da den er utrolig åndbar.  Farveblandingsforhold:BASIL HEATHER , CARBON HEATHER 60% Polyester/40% bomuldBLACK 65% bomuld/35% Polyester Materiale: 40% bomuld / 60% polyesterTeknologi: Force® – FastDry® – Stain Breaker®Fit: Relaxed Fit – Afslappet pasformVaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 40°C – Maskinvask
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt force block logo kortærmet t-shirt

Svedtransporterende og smudsafvisende

Denne t-shirt kommer med et grafisk Carhartt logo på brystet og er tilgængelig i flere farver samt størrelser. En flex t-shirt med sidepaneler i mesh, som gør t-shirten utrolig åndbar. Force® – FastDry® kombineret med antimikrobielle egenskaber. Stain Breaker® teknologi giver en smudsafvisende overflade og frigiver lettere pletter. Sidst, men ikke mindst FastDry® teknologi, som giver et hurtigtørrende materiale for bedre komfort.

Afslappet pasform – god til arbejde og fritid

Denne t-shirt er lavet i et Relaxed fit, som giver en utrolig behagelig og afslappet pasform. T-shirten er en smule forlænget ved lænden og kommer med korte raglan ærmer. Brug t-shirten på arbejde eller til hverdag. Du kan også bruge t-shirten ved udendørs aktiviteter eller i træningscenteret, da den er utrolig åndbar. 

Farveblandingsforhold:
BASIL HEATHER , CARBON HEATHER 60% Polyester/40% bomuld
BLACK 65% bomuld/35% Polyester

Materiale: 40% bomuld / 60% polyester
Teknologi: Force® – FastDry® – Stain Breaker®
Fit: Relaxed Fit – Afslappet pasform
Vaskeanvisninger: Tørretumbler lav – 40°C – Maskinvask

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt