Varenummer: CAR-103361-Q66

CARHARTT Core logo Marmelade heather T-shirt

carhartt.png
Pris: 286,25 kr
Specialpris 229,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt kortærmet t-shirt med core logo til herre  Kortærmet Carhartt core logo t-shirt til herre er lavet i 60% bomuld/40% polyester Denne t shirt kommer i et relaxed fit, hvilket betyder at den har en afslappet pasform. Med en ribstrikket nakkekrave, får du en t shirt som sidder behageligt om halsen. Som en ekstra detalje, kommer denne t shirt med et tagless nakkelabel og med sidesøm konstruktion, som minimere vrid.  Du finder et Carhartt signatur logo på brystet og et lille påsyet Carhartt logo nederst på fronten. Kan bruges året rundt – perfekt til hverdag og arbejde Denne t-shirt kan du med sikkerhed bruge året rundt, uanset om du bevæger dig indendørs eller udendørs. Vi ser flere og flere gå i denne t shirt på arbejde, til hverdag og i weekenden.  Vi vil anbefale at bære t shirten med en Carhartt sweatshirt, da det både er praktisk og ser rigtig godt ud sammen. Du kan også bruge denne t-shirt sammen med en Carhartt kasket, som vi heldigvis har i et utal af farver.  Denne t shirt fra fungerer perfekt som “base layer”, hvilket med andre ord hedder basis lag. Det er funderet på princippet “lag-på-lag”, hvilket Carhartt er kendt for. Desto koldere vejret bliver, desto flere lag fylder du på. Ofte er der tale om 3-lags-princippet, og I dette tilfælde er denne sommer t shirt et helt perfekt basis lag. Ønsker du en ikonisk Carhartt T shirt i god kvalitet, skal du vælge denne. Med en utrolig behagelig pasform og i et blødt tekstil, kan du have denne t-shirt på en hel dag. Lige fra du står op til du går i seng. En basic t shirt til herre, men som også kan bruges til kvinder.  
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt kortærmet t-shirt med core logo til herre 

Kortærmet Carhartt core logo t-shirt til herre er lavet i 60% bomuld/40% polyester

Denne t shirt kommer i et relaxed fit, hvilket betyder at den har en afslappet pasform. Med en ribstrikket nakkekrave, får du en t shirt som sidder behageligt om halsen. Som en ekstra detalje, kommer denne t shirt med et tagless nakkelabel og med sidesøm konstruktion, som minimere vrid. 

Du finder et Carhartt signatur logo på brystet og et lille påsyet Carhartt logo nederst på fronten.

Kan bruges året rundt – perfekt til hverdag og arbejde

Denne t-shirt kan du med sikkerhed bruge året rundt, uanset om du bevæger dig indendørs eller udendørs. Vi ser flere og flere gå i denne t shirt på arbejde, til hverdag og i weekenden. 

Vi vil anbefale at bære t shirten med en Carhartt sweatshirt, da det både er praktisk og ser rigtig godt ud sammen. Du kan også bruge denne t-shirt sammen med en Carhartt kasket, som vi heldigvis har i et utal af farver. 

Denne t shirt fra fungerer perfekt som “base layer”, hvilket med andre ord hedder basis lag. Det er funderet på princippet “lag-på-lag”, hvilket Carhartt er kendt for. Desto koldere vejret bliver, desto flere lag fylder du på. Ofte er der tale om 3-lags-princippet, og I dette tilfælde er denne sommer t shirt et helt perfekt basis lag.

Ønsker du en ikonisk Carhartt T shirt i god kvalitet, skal du vælge denne. Med en utrolig behagelig pasform og i et blødt tekstil, kan du have denne t-shirt på en hel dag. Lige fra du står op til du går i seng. En basic t shirt til herre, men som også kan bruges til kvinder.

 
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 60% bomuld/40% polyester
Type Arbejdstøj
Pasform Stor i Størrelsen
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt