Varenummer: CAR-102791-W03

CARHARTT Logo Sleeve Graphic Lys Malt Womans hootie

carhartt.png
Pris: 686,25 kr
Specialpris 549,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Carhartt Clarksburg Sweatshirt til dame.  Denne hættetrøje kommer i et relaxed fit, som giver en afslappet pasform. Med en utrolig blød fleece foret indvendigt, kan du være sikker på at holde dig varm og komfortabel.  En langærmet hættetrøje uden lynlås og med en kængurulomme foran. Lommen kan bruges til at holde hænderne varme, hvis vejret er lidt køligt. Udover dette sidder der en skjult telefonlomme i den ene side af lommen, som beskytter din telefon.  En fed feature, er den tredelte hætte med træksnor lukning samt elastikforstærkede ribstrikket manchetter og taljebånd. Det betyder at kulden ikke let kan trænge igennem ved håndleddet og rundt om taljen.  Du finder et Carhartt logo trykt på brystet og et Carhartt signatur logo trykt på ærmet. Med denne hættetrøje vil du skille dig ud i mængden grundet det ikoniske tryk på ærmet.   Hættetrøjen kan bruges året rundt. Om sommeren er den utrolig god at skifte jakken ud med. Når vejret er lidt koldere, kan du med fordel have en t shirt indenunder og en jakke eller vest udover.  Ønsker du en Carhartt sweatshirt med en utrolig behagelig pasform, kan du trygt vælge denne. 
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt Clarksburg Sweatshirt til dame. 

Denne hættetrøje kommer i et relaxed fit, som giver en afslappet pasform. Med en utrolig blød fleece foret indvendigt, kan du være sikker på at holde dig varm og komfortabel. 

En langærmet hættetrøje uden lynlås og med en kængurulomme foran. Lommen kan bruges til at holde hænderne varme, hvis vejret er lidt køligt. Udover dette sidder der en skjult telefonlomme i den ene side af lommen, som beskytter din telefon. 

En fed feature, er den tredelte hætte med træksnor lukning samt elastikforstærkede ribstrikket manchetter og taljebånd. Det betyder at kulden ikke let kan trænge igennem ved håndleddet og rundt om taljen. 

Du finder et Carhartt logo trykt på brystet og et Carhartt signatur logo trykt på ærmet. Med denne hættetrøje vil du skille dig ud i mængden grundet det ikoniske tryk på ærmet. 

 Hættetrøjen kan bruges året rundt. Om sommeren er den utrolig god at skifte jakken ud med. Når vejret er lidt koldere, kan du med fordel have en t shirt indenunder og en jakke eller vest udover. 

Ønsker du en Carhartt sweatshirt med en utrolig behagelig pasform, kan du trygt vælge denne. 

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt