Varenummer: CAR-105569-058

CARHARTT 105569 HEATHER GREY LIGHTWEIGHT LOGO GRAPHIC SWEATSHIRT

carhartt.png
Pris: 748,75 kr
Specialpris 699,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Carhartt logo sweatshirt i svedtransportende materiale Denne Carhartt force logo sweatshirt er udviklet med teknologi Force. Det betyder at hættetrøjen er svedtransporterende, hurtigtørrende og smudafvisende. Den forhindre lugt med anti-mikrobielle egenskaber, så du kan svede i den uden at lugte. Du finder en tredelt hætte med justerbar snorelukning, to frontlommer med skjult telefonlomme som kan bruges som håndvarmere. Der sidder et Carhartt logo trykt på brystet samt en lille Carhartt label syet på lommen foran. Denne sweatshirt er desuden god hvis det blæser udenfor, da der er ribstrikkede manchetter samt taljebånd. Med andre ord, forhindrer den vinden i et trænge igennem ved de udsatte områder. Pasformen på denne sweatshirt er afslappet og løstsiddende. Materiale: 60% Cotton/40% PolyesterTeknologi: Fast Dry ForceFit: Relaxed FitVaskeanvisninger: Machine Wash Do not dry clean
Produktbeskrivelse

Detaljer

Carhartt logo sweatshirt i svedtransportende materiale

Denne Carhartt force logo sweatshirt er udviklet med teknologi Force. Det betyder at hættetrøjen er svedtransporterende, hurtigtørrende og smudafvisende.

Den forhindre lugt med anti-mikrobielle egenskaber, så du kan svede i den uden at lugte. Du finder en tredelt hætte med justerbar snorelukning, to frontlommer med skjult telefonlomme som kan bruges som håndvarmere.

Der sidder et Carhartt logo trykt på brystet samt en lille Carhartt label syet på lommen foran. Denne sweatshirt er desuden god hvis det blæser udenfor, da der er ribstrikkede manchetter samt taljebånd. Med andre ord, forhindrer den vinden i et trænge igennem ved de udsatte områder.


Pasformen på denne sweatshirt er afslappet og løstsiddende.

Materiale: 60% Cotton/40% Polyester
Teknologi: Fast Dry Force
Fit: Relaxed Fit
Vaskeanvisninger: Machine Wash Do not dry clean

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Carhartt
Materiale 60% Bomuld / 40% Polyester
Type Arbejdstøj
Pasform Relaxed Fit
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt