Varenummer: brynje-657-storm

Brynje 657 Storm Sikkerhedsstøvle

brynje.jpg
Pris: 2.061,25 kr
Specialpris 800,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
BRYNJE 657 STORM SIKKERHEDSSTØVLE Let, slidstærk og smart sikkerhedsstøvlet af fuldnarvlæder og med BOA® lukning. Ydersålen er af ekstra skridhæmmende, fleksibel og stødabsorberende EVA/gummi. Sålen har endvidere solidt stigegreb og stabiliserende gelenk, som modvirker vrid og fordeler trykket til hele sålen. Indlægssålen er af stødabsorberende og svedtransporterende PU. Med lukket pløs, forstærket foring i hælen og ProNose for ekstra slidstyrke. ESD-godkendt.
Produktbeskrivelse

Detaljer

BRYNJE 657 STORM SIKKERHEDSSTØVLE

Let, slidstærk og smart sikkerhedsstøvlet af fuldnarvlæder og med BOA® lukning. Ydersålen er af ekstra skridhæmmende, fleksibel og stødabsorberende EVA/gummi. Sålen har endvidere solidt stigegreb og stabiliserende gelenk, som modvirker vrid og fordeler trykket til hele sålen. Indlægssålen er af stødabsorberende og svedtransporterende PU. Med lukket pløs, forstærket foring i hælen og ProNose for ekstra slidstyrke. ESD-godkendt.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Brynje
Type Sikkerhedsstøvler
Godkendelse S3
Egenskaber ESD
Ydersål EVA/Gummi
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Alu
Vægt 685 gram (str. 43)
Bedømmelser

Bedømmelser

Henning 6. maj 2019
Det bliver ikke bedre
Fantastisk støvle! De er ufattelig lette og helt utroligt slidstærke og så sidder de bare lige som de skal. Ærgerligt de ikke laves som sandaler, så skulle jeg have haft sådan et par til sommer også
Sammenlign
Sammenlign dette produkt