Varenummer: AIR-XR33

AIRTOX XR33 Intoxicated U-turn® sneaker m/wireluk

airtox.png
Pris: 1.643,75 kr
Specialpris 999,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Walking on clouds AIRTOX XR33 er en all-round professionel sneaker UDEN SIKKERHED i et trendy up-to-date innovativt design med det helt nye rotations Uturn® wire lukning som åbnes og lukkes blot ved at dreje på knappen - på denne måde kommer man hurtigt ind og ud af sine sko in een vending og blot med en hånd. Det smarte lukke system sørger også for at skoen bliver strammet jævnt hele vejen op og dermed opnås optimal støtte og komforten øges. Airtox sneakers uden sikkerhed er en kloning mellem  funktionalitet, komfort, frihed og fritid. Overdelen af skoene har PowerBreeze® airflow system integreret, som effektivt øger luft-cirkulationen i skoene. Der er en opgraderet sneaker med særlige features som gør den velegnet til job funktioner hvor der ikke kræves sikkerhedssko, men andre egenskaber såsom høj skridfasthed, ekstrem lethed og forhøjet komfort. Ekstra skridfaste såler med gummi indsatser. Meget mere end bare en sneaker! Super features - POWERBREEZE® airflow system - Cool&Me® klima kontrol Egenskaber og specifikationer - UTURN® wire lukning - StyroSoft såler - Super stretch overdel - Bred skandinavisk pasform
Produktbeskrivelse

Detaljer

Walking on clouds

AIRTOX XR33 er en all-round professionel sneaker UDEN SIKKERHED i et trendy up-to-date innovativt design med det helt nye rotations Uturn® wire lukning som åbnes og lukkes blot ved at dreje på knappen - på denne måde kommer man hurtigt ind og ud af sine sko in een vending og blot med en hånd. Det smarte lukke system sørger også for at skoen bliver strammet jævnt hele vejen op og dermed opnås optimal støtte og komforten øges.

Airtox sneakers uden sikkerhed er en kloning mellem  funktionalitet, komfort, frihed og fritid. Overdelen af skoene har PowerBreeze® airflow system integreret, som effektivt øger luft-cirkulationen i skoene. Der er en opgraderet sneaker med særlige features som gør den velegnet til job funktioner hvor der ikke kræves sikkerhedssko, men andre egenskaber såsom høj skridfasthed, ekstrem lethed og forhøjet komfort. Ekstra skridfaste såler med gummi indsatser.

Meget mere end bare en sneaker!

Super features

- POWERBREEZE® airflow system

- Cool&Me® klima kontrol

Egenskaber og specifikationer

- UTURN® wire lukning

- StyroSoft såler

- Super stretch overdel

- Bred skandinavisk pasform

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sko & Sneakers
Godkendelse CE
Pasform Bred
Type Sko &Sneakers
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt