Varenummer: AIR-UL1P

AIRTOX UL1-P Gram Extreme Ultra light sikkerhedssko EN ISO 20345 SB P E SRA

airtox.png
Pris: 2.925,00 kr
Specialpris 1.850,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
AIRTOX UL1-P Verdens letteste sikkerhedssko Du vil blive helt imponeret over den ekstreme lethed af denne sikkerhedsko UL1-P fra AIRTOX Materialer som WHITELAYER ®,  Der oprindeligt blev udviklet til Navy Seals (elite amerikanske soldater), og tilbyder ekstrem lethed og fleksibilitet, mens den er så solid som stål. PowerBreeze ® -teknologi bidrager til optimal åndbarhed takket være øget luftcirkulation i skoen. UL1-P sikkerhedssneaker er 100% metalfri. Godkendelse: EN 20345 SB P E SRA Vægt i str. 42: 285 gram OBS denne sko egner sig ikke til byggepladser og andet hårdt arbejde, da det er en "kondisko m. sikkerhed"   Verdens letteste sikkerhedssko er udviklet i Danmark af Airtox LAB 32. En “Super charged”, ekstrem let sikkerhedssko med en vægt på under 300 gram som er endnu lettere end vægten på et par gode sneakers.. Modellen er udstyret med Airtox's banebrydende og extemt lette sømværn; WHITELAYER®”. Råmaterialet i Whitelayer blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt til de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, der krævede skudsikre veste, der skulle være særligt lette og fleksible. WHITELAYER®, er efterfølgende blevet videreudviklet af teamet i “LAB 32” med henblik på brug i sikkerhedssko. Det ekstremt ambitiøse team i LAB 32 har i processen været i stand til at gøre materialet endnu lettere. Det endelige WHITELAYER® “Concept2”  sømværn i skoene vejer kun 32 gram og er dermed 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn. Som en ekstra bonus er materialet overlegent fleksibelt, åndbart og fugtabsorberende.   Modelnavnene er henholdsvis UL1 og UL1-P (som er med søværn). Begge modeller byder på fuldstændig nærmest vægtløs komfort. Modellen er metalfri og er verdens letteste sikkerhedssko til dato. Overdelen af skoene har PowerBreeze® airflow system integreret, som effektivt øger luftcirkulationen i skoene.    Hos Airtox rækker vi langt ud over grænserne. Vi er nemlig af den opfattelse, at sikkerhedssko skal være lettere end almindelige sko! Når det kommer til stykket er faktum, at sikkerhedssko typisk bruges i mange flere timer om dagen end almindelige sko!   Det er derfor, at vi med stolthed introducerer verdens letteste sikkerhedssko!    Skoene lanceres i 2 forskellige udgaver, med release uge 16, 2020UL1, uden sømværn, vægt 255 Gram (str 42)UL1-P, med sømværn, vægt 285 Gram (str 42)
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX UL1-P Verdens letteste sikkerhedssko

Du vil blive helt imponeret over den ekstreme lethed af denne sikkerhedsko UL1-P fra AIRTOX

Materialer som WHITELAYER ®,  Der oprindeligt blev udviklet til Navy Seals (elite amerikanske soldater), og tilbyder ekstrem lethed og fleksibilitet, mens den er så solid som stål. PowerBreeze ® -teknologi bidrager til optimal åndbarhed takket være øget luftcirkulation i skoen. UL1-P sikkerhedssneaker er 100% metalfri.

Godkendelse: EN 20345 SB P E SRA

Vægt i str. 42: 285 gram

OBS denne sko egner sig ikke til byggepladser og andet hårdt arbejde, da det er en "kondisko m. sikkerhed"

 

Verdens letteste sikkerhedssko er udviklet i Danmark af Airtox LAB 32. En “Super charged”, ekstrem let sikkerhedssko med en vægt på under 300 gram som er endnu lettere end vægten på et par gode sneakers.. Modellen er udstyret med Airtox's banebrydende og extemt lette sømværn; WHITELAYER®Råmaterialet i Whitelayer blev oprindeligt udviklet i USA som et specielt projekt til de amerikanske elitesoldater, Navy Seals, der krævede skudsikre veste, der skulle være særligt lette og fleksible. WHITELAYER®, er efterfølgende blevet videreudviklet af teamet i “LAB 32” med henblik på brug i sikkerhedssko. Det ekstremt ambitiøse team i LAB 32 har i processen været i stand til at gøre materialet endnu lettere. Det endelige WHITELAYER® “Concept2”  sømværn i skoene vejer kun 32 gram og er dermed 55% lettere sammenlignet med andre tekstil-sømværn. Som en ekstra bonus er materialet overlegent fleksibelt, åndbart og fugtabsorberende.

 

Modelnavnene er henholdsvis UL1 og UL1-P (som er med søværn). Begge modeller byder på fuldstændig nærmest vægtløs komfort. Modellen er metalfri og er verdens letteste sikkerhedssko til dato. Overdelen af skoene har PowerBreeze® airflow system integreret, som effektivt øger luftcirkulationen i skoene. 

 

Hos Airtox rækker vi langt ud over grænserne. Vi er nemlig af den opfattelse, at sikkerhedssko skal være lettere end almindelige sko! Når det kommer til stykket er faktum, at sikkerhedssko typisk bruges i mange flere timer om dagen end almindelige sko!

 

Det er derfor, at vi med stolthed introducerer verdens letteste sikkerhedssko! 

 

Skoene lanceres i 2 forskellige udgaver, med release uge 16, 2020
UL1, uden sømværn, vægt 255 Gram (str 42)
UL1-P, med sømværn, vægt 285 Gram (str 42)

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sikkerhedssko
Godkendelse SB SRA
Ydersål Gummi
Pasform Almindelig
Værnesål Whitelayer
Tåværn Protec Fiber
Vægt 285 gram str.42
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt