Varenummer: AIR-MB7

AIRTOX MB7 McLaren sikkerhedssko EN ISO 20345 S3 SRC HRO ESD

airtox.png
Pris: 2.375,00 kr
Specialpris 1.250,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
AIRTOX MB7 Mc Laren Sikkerhedsstøvlet MB7 er en all-round  letvægts sikkerhedsstøvlet. Denne model repræsenterer det ultimative indenfor både komfort, vægt og materialevalg.  Skaftet er fremstillet i højeste kvalitet vandafvisende samt åndbart anillin læder. Integreret Whitelayer® -det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet.  Snuden har ekstra forstærkning i gummi og rubberskin. For at gi' denne high top model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en special udviklet EVA letvægtssål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå. For at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultra tyndt NRT gummi slidlag. Denne sko er velegnet til bygge- og anlægsbranchen, div. håndværksfag, og udendørs jobs i områder som kræver høj slidstyrke. Til dig som stiller høje krav til både performance og komfort! EVA støddæmpende sål system Whitelayer sømværn Aluminium tå-kappe Altetisk pasform Olie, syre og varmebestandig (300 °C) ydersål
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX MB7 Mc Laren Sikkerhedsstøvlet

MB7 er en all-round  letvægts sikkerhedsstøvlet. Denne model repræsenterer det ultimative indenfor både komfort, vægt og materialevalg.  Skaftet er fremstillet i højeste kvalitet vandafvisende samt åndbart anillin læder. Integreret Whitelayer® -det absolut letteste, stærkeste, mest fleksible, åndbare og svedabsorberende sømværn på markedet.  Snuden har ekstra forstærkning i gummi og rubberskin. For at gi' denne high top model det eftertragtede sneaker look og komfort, har vi udstyret den med en special udviklet EVA letvægtssål (kendt fra sports sneakers) med stødabsorbering fra hæl til tå.

For at opnå meget høj slidstyrke, skridsikkerhed og høj varmebestandighed (300°C) har vi afsluttet den med et ultra tyndt NRT gummi slidlag. Denne sko er velegnet til bygge- og anlægsbranchen, div. håndværksfag, og udendørs jobs i områder som kræver høj slidstyrke. Til dig som stiller høje krav til både performance og komfort!

  • EVA støddæmpende sål system
  • Whitelayer sømværn
  • Aluminium tå-kappe
  • Altetisk pasform
  • Olie, syre og varmebestandig (300 °C) ydersål
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Sikkerhedsstøvler
Godkendelse S3
Egenskaber ESD
Ydersål NRT gummi300HRO
Pasform Bred
Værnesål Whitelayer
Tåværn Alu
Vægt 650 gram (str. 43)
Bedømmelser

Bedømmelser

Andreas p 6. maj 2019
Svedige støvler
De fedeste arbejds støvler jeg har set og de sidder ligesom et par almindelige sko
Sammenlign
Sammenlign dette produkt