AIRTOX KL8 Winter Sikkerhedsstøvle

airtox.jpg
Pris: 2.225,00 kr
Specialpris 1.590,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING - UDVIDET OMBYTNINGSRET T.O.M. 15/1 2021
AIRTOX KL8 Winter Sikkerhedsstøvle  Unikt design, udstyret med de nyeste teknologier inden for vintersikkerhedsstøvler.     Det giver en blanding af komfort og meget høj modstandsdygtig over for slid. KL8 er i stand til at modstå temperaturer helt ned til -30° C. Kombinationen af ​​den termoregulerende foring og den åndbar Aqua-Cell® membran gør KL8 til vinterens absolutte must have, for alle der arbejder udendørs, da den ikke bare vil holde fødderne varme og tørre, men forbliver også komfortable ved temperaturer over 0° C.     KL8 er ekstrem skridsikker, 100% vandtæt, 300° C varmebestandig, og selvfølgelig med integreret fuld sikkerhed.     Dette er KL8-egenskaberne, som gør at du føler dig komfortabel og sikker, ikke kun om vinteren: Den revolutionerende Aqua-Cell® membran for at sikre vandtætthed og åndbarhed, der holder fødderne tørre. Takket være Tech-Fiber, letvægts og ekstraordinært fleksibelt sømværn, vil dine fødder være sikre mod negle og andre skarpe genstande. KL8 holder fødderne varme og komfortable selv i meget kolde dage. Dette er garanteret af Thinsulate® Ultra 400g isolerende foring.
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX KL8 Winter Sikkerhedsstøvle 

Unikt design, udstyret med de nyeste teknologier inden for vintersikkerhedsstøvler.  
 
Det giver en blanding af komfort og meget høj modstandsdygtig over for slid. KL8 er i stand til at modstå temperaturer helt ned til -30° C. Kombinationen af ​​den termoregulerende foring og den åndbar Aqua-Cell® membran gør KL8 til vinterens absolutte must have, for alle der arbejder udendørs, da den ikke bare vil holde fødderne varme og tørre, men forbliver også komfortable ved temperaturer over 0° C.  
 
KL8 er ekstrem skridsikker, 100% vandtæt, 300° C varmebestandig, og selvfølgelig med integreret fuld sikkerhed.  
 
Dette er KL8-egenskaberne, som gør at du føler dig komfortabel og sikker, ikke kun om vinteren: Den revolutionerende Aqua-Cell® membran for at sikre vandtætthed og åndbarhed, der holder fødderne tørre. Takket være Tech-Fiber, letvægts og ekstraordinært fleksibelt sømværn, vil dine fødder være sikre mod negle og andre skarpe genstande. KL8 holder fødderne varme og komfortable selv i meget kolde dage. Dette er garanteret af Thinsulate® Ultra 400g isolerende foring.
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Teaserline Slidstærk og foret vinterstøvle
Type Sikkerhedsstøvler
Godkendelse S3
Egenskaber ESD HRO
Ydersål Gummi
Pasform Bred
Værnesål Tech-Fiber
Tåværn Plast
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt