Varenummer: AIR-15

AIRTOX Insole Pump-It high arch support Cool&Me® svangstøttende indlægssål

airtox.png
Pris: 581,25 kr
Specialpris 399,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
AIRTOX 15 PUMP-IT INDLÆGSSÅLER Den specialiserede indersål med en adaptiv luftstrømsteknologi. Hvert skridt du tager aktiverer det unikke luftstrømssystem, som pumper luft fra hælen til svangen, for at sikre dig den rette svangstøtte til enhver tid. Poron® pudeindsats for optimal frontfodabsorption. Konstrueret for at give maksimal komfort og stabilitet for dine fødder.   En premium indersål, der passer til forskellige typer fodtøj.
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX 15 PUMP-IT INDLÆGSSÅLER

Den specialiserede indersål med en adaptiv luftstrømsteknologi. Hvert skridt du tager aktiverer det unikke luftstrømssystem, som pumper luft fra hælen til svangen, for at sikre dig den rette svangstøtte til enhver tid. Poron® pudeindsats for optimal frontfodabsorption. Konstrueret for at give maksimal komfort og stabilitet for dine fødder.  

En premium indersål, der passer til forskellige typer fodtøj.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Type Såler
Bedømmelser

Bedømmelser

John Christian 19. jul. 2020
Very good insoles
I have just received these insoles and they are great very comfortable and have great arch support for feet and of very high quality, highly recommend, have put them in my Airtox YY2 snikers and feel amazing so comfortable.
John
Isle of Man
Morten 7. maj 2019
Sjov fornemmelse
Rigtig gode såler, som giver støtte til foden på en helt ny måde. Jeg har prøvet svangsåler før, men det her er altså noget andet. De første 2-3 km jeg gik med dem i, føltes det som 'at gå på vandet', men efter at have brugt dem et par dage må jeg bare sige, at de er virkelig gode. De giver en fantastisk støtte og er dejlige bløde at gå på.
Selmir 4. maj 2019
vilde
Det er som af gå på en pude
Sammenlign
Sammenlign dette produkt