AIRTOX 15 PUMP-IT Indlægssål

airtox.jpg
Pris: 400,00 kr
Specialpris 294,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
AIRTOX 15 PUMP-IT INDLÆGSSÅLER Den specialiserede indersål med en adaptiv luftstrømsteknologi. Hvert skridt du tager aktiverer det unikke luftstrømssystem, som pumper luft fra hælen til svangen, for at sikre dig den rette svangstøtte til enhver tid. Poron® pudeindsats for optimal frontfodabsorption. Konstrueret for at give maksimal komfort og stabilitet for dine fødder.   En premium indersål, der passer til forskellige typer fodtøj.
Produktbeskrivelse

Detaljer

AIRTOX 15 PUMP-IT INDLÆGSSÅLER

Den specialiserede indersål med en adaptiv luftstrømsteknologi. Hvert skridt du tager aktiverer det unikke luftstrømssystem, som pumper luft fra hælen til svangen, for at sikre dig den rette svangstøtte til enhver tid. Poron® pudeindsats for optimal frontfodabsorption. Konstrueret for at give maksimal komfort og stabilitet for dine fødder.  

En premium indersål, der passer til forskellige typer fodtøj.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Airtox
Teaserline Fantastisk svangstøttende sål
Type Såler
Bedømmelser

Bedømmelser

Morten 7. maj 2019
Sjov fornemmelse
Rigtig gode såler, som giver støtte til foden på en helt ny måde. Jeg har prøvet svangsåler før, men det her er altså noget andet. De første 2-3 km jeg gik med dem i, føltes det som 'at gå på vandet', men efter at have brugt dem et par dage må jeg bare sige, at de er virkelig gode. De giver en fantastisk støtte og er dejlige bløde at gå på.
Selmir 4. maj 2019
vilde
Det er som af gå på en pude
Sammenlign
Sammenlign dette produkt