ELTEN 721081 Shadow Low SIKKERHEDSSKO

elten.jpg
Pris: 1.436,25 kr
Specialpris 1.149,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Super pasform og lav vægt Sikkerhedssko i smart sneaker design med en super pasform og lav vægt. Skoen har en skridhæmmende ydersål og et slidstærkt, åndbart og vandafvisende overlæder i Terracare® certificeret fuldnarvlæder, der er bæredygtigt produceret i Tyskland. Med inderfór af læder og en komfortabel, antibakteriel og åndbar indlægssål, der giver god sved svedabsorbering og forhindrer luftgener. ESD godkendt og med stål tåværn og fiber sømværn. Der medfølger et par ekstra, sorte snørebånd.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Super pasform og lav vægt
Sikkerhedssko i smart sneaker design med en super pasform og lav vægt. Skoen har en skridhæmmende ydersål og et slidstærkt, åndbart og vandafvisende overlæder i Terracare® certificeret fuldnarvlæder, der er bæredygtigt produceret i Tyskland. Med inderfór af læder og en komfortabel, antibakteriel og åndbar indlægssål, der giver god sved svedabsorbering og forhindrer luftgener. ESD godkendt og med stål tåværn og fiber sømværn. Der medfølger et par ekstra, sorte snørebånd.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Elten
Teaserline Sikkerhedssko i smart sneakers design med en super pasform og lav vægt. Af slidstærkt, åndbart og vandafvisende Terracare® certificeret fuldnarvlæder
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber ESD
Ydersål PU/TPU
Pasform Alm. vidde
Værnesål Fiber
Tåværn Stål
Vægt 590 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt