Varenummer: SIK-173110-1

SIKA Optimax Hvid Køkken-/Jobsandalsko m/velcro EN ISO 20347 O1 SRA

sika.jpg
Pris: 1.086,25 kr
Specialpris 870,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Let, komfortabel og skridhæmmende sandal fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål med ekstra Poron inserts i hæl og forfod for ekstra stødabsorbering.ProducentSIKASålserieOptimaxOverlæderÅndbart, slidstærkt og vandafvisende Permair læder.YdersålSkridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.IndlægssålErgonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt, åndbart materiale med ekstra Poron inserts, der giver sålen øget stødabsorbering. Vaskbar ved 30o C.inderfórSvedtransporterende, åndbar og slidstærk inderfór.Størrelse35 - 42Vægt 310 gram Produkttype- SandalGodkendelse- O1Branche- Levnedsmiddelindustri- MedicinalindustriFarve- Hvid
Produktbeskrivelse

Detaljer

Let, komfortabel og skridhæmmende sandal fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål med ekstra Poron inserts i hæl og forfod for ekstra stødabsorbering.

Producent
SIKA

Sålserie
Optimax

Overlæder
Åndbart, slidstærkt og vandafvisende Permair læder.

Ydersål
Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.

Indlægssål
Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt, åndbart materiale med ekstra Poron inserts, der giver sålen øget stødabsorbering. Vaskbar ved 30o C.

inderfór
Svedtransporterende, åndbar og slidstærk inderfór.

Størrelse
35 - 42

Vægt
310 gram

Produkttype
- Sandal

Godkendelse
- O1

Branche
- Levnedsmiddelindustri
- Medicinalindustri

Farve
- Hvid
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Arbejdssko
Godkendelse O1
Ydersål PU
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt