Varenummer: SIK-173105-1

SIKA Optimax Hvid Køkken-/Jobsandalsko m/velcro EN ISO 20347 OB SRA

sika.jpg
Pris: 1.086,25 kr
Specialpris 870,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
Let, komfortabel og skridhæmmende sandal med justerbare velcrolukninger fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-Max indlægssål med ekstra Poron inserts for øget stødabsorbering. Åndbart, slidstærk og vandafvisende overdel af Permair læder.Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt, åndbart materiale med ekstra Poron inserts, der giver sålen øget stødabsorbering. Vaskbar ved 30o C.Svedtransporterende, åndbar og slidstærk inderfór.Branche : Levnedsmiddelindustri, Køkken, kantine og rengøring, Medicinalindustri, Hospital og pleje
Produktbeskrivelse

Detaljer

sikafootwear

Let, komfortabel og skridhæmmende sandal med justerbare velcrolukninger fra den nye OptimaX-serie, der er en videreudvikling af den populære Optima-serie. Med god pasform, optimeret fleksibilitet og en ergonomisk og antistatisk X-Max indlægssål med ekstra Poron inserts for øget stødabsorbering.
Åndbart, slidstærk og vandafvisende overdel af Permair læder.

Skridhæmmende (SRA) og stødabsorberende ydersål. Let, fleksibel og robust konstruktion, som samtidig minimerer risikoen for vridskader.
Ergonomisk og antistatisk X-MAX indlægssål af let og antibakterielt, åndbart materiale med ekstra Poron inserts, der giver sålen øget stødabsorbering. Vaskbar ved 30o C.
Svedtransporterende, åndbar og slidstærk inderfór.

Branche : Levnedsmiddelindustri, Køkken, kantine og rengøring, Medicinalindustri, Hospital og pleje

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sika
Type Arbejdssandaler
Godkendelse OB
Ydersål PU
Vægt 360 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt