Varenummer: SOW-1M-900

SOCKWELL Circulator Black 15-20 mmHg Kompressionsstrømpe

sockwell.jpg
Pris: 349,00 kr
Specialpris 299,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
SOCKWELL SW1M-900 Circulator Stripe Herre Strømpen har moderat kompression på 15-20 mmHG som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Sockwell designer strømper til brug hele dagen, uanset om du står eller sidder meget endvidere er strømpen yderst velfungerende som rejsestrømper. Dine fødder kommer ikke til at lugte, og vil altid føles altid tøre og lune.Kompression i hele strømpen som samler vævet SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPE Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.   Moderat kompression 15-20 MMHG
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW1M-900 Circulator Stripe Herre

Strømpen har moderat kompression på 15-20 mmHG som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. 
Sockwell designer strømper til brug hele dagen, uanset om du står eller sidder meget endvidere er strømpen yderst velfungerende som rejsestrømper. Dine fødder kommer ikke til at lugte, og vil altid føles altid tøre og lune.
Kompression i hele strømpen som samler vævet

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPE

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

 

Moderat kompression 15-20 MMHG
Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Type Strømper
Egenskaber Moderat kompression 15-20 MMHG
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt