Varenummer: SOW-35M-905

SOCKWELL Plantar Ease Qarter Black 20-30 mmHg Kompressionsstrømpe

sockwell.jpg
Pris: 299,00 kr
Specialpris 249,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
SOCKWELL SW35M Plantar Ease Hælspore strømpe til Herre Med Plantar Ease Quarter får du en kompressionsstrømpe med mange funktioner. Model SW35M lindre og afhjælper smerter ved betændelse i achillessenen og svangsenen.Kompression i hele strømpen som samler vævet og øger blodcirkulationen. Fjerner affaldsstofferne og reducerer træthed samt ømme fødder. Temperaturregulerende og antibakteriel.Strømpen er med kompression på 20-30mmHG SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW35M Plantar Ease Hælspore strømpe til Herre

Med Plantar Ease Quarter får du en kompressionsstrømpe med mange funktioner. Model SW35M lindre og afhjælper smerter ved betændelse i achillessenen og svangsenen.
Kompression i hele strømpen som samler vævet og øger blodcirkulationen. Fjerner affaldsstofferne og reducerer træthed samt ømme fødder. 
Temperaturregulerende og antibakteriel.
Strømpen er med kompression på 20-30mmHG

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Type Strømper
Godkendelse Fast kompression på 20-30mmHG
Type 20-30 mmHg
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt