Varenummer: SOW-1W-901

SOCKWELL Circulator Black-Stripe 15-20 mmHg Kompressionsstrømpe

sockwell.jpg
Pris: 349,00 kr
Specialpris 299,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
 
SOCKWELL SW1W-901 Circulator Stripe Dame Strømpen har moderat kompression på 15-20 mmHG som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Sockwell designer strømper til brug hele dagen, uanset om du står eller sidder meget endvidere er strømpen yderst velfungerende som rejsestrømper. Dine fødder kommer ikke til at lugte, og vil altid føles altid tøre og lune.Kompression i hele strømpen som samler vævetStøttestrømpe fra Sockwell med frotte sål og striber i til kvinder. SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPE Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW1W-901 Circulator Stripe Dame

Strømpen har moderat kompression på 15-20 mmHG som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. 
Sockwell designer strømper til brug hele dagen, uanset om du står eller sidder meget endvidere er strømpen yderst velfungerende som rejsestrømper. Dine fødder kommer ikke til at lugte, og vil altid føles altid tøre og lune.
Kompression i hele strømpen som samler vævet
Støttestrømpe fra Sockwell med frotte sål og striber i til kvinder.

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPE

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 32% Merinould | 31% | Bambus | 32% Nylon | 5% Spandex
Type Strømper
Godkendelse Moderat kompression på 15-20 mmHG
Egenskaber Moderat kompression 15-20 MMHG
Pasform Almindelig
Type 15-20 mmHg
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt