JALAS 1718 Zenit Easyroll Sikkerhedsstøvle

Specialpris 1.395,00 kr
Pris: 1.811,25 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
  •  1–2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
 JALAS 1718 Zenit Easyroll Sikkerhedsstøvle I ZENIT serien fra Jalas finder du den bedst mulige pasform, komfort og stødabsorbering. Støvlens pasform justeres ved hjælp af BOA® hjulet. Støvlen er polstret med memory foam i pløsen og rundt om anklen for ekstra god komfort og individuel pasform. Med alu tåværn og stål sømværn.Ydersålen er af materialet RPU og består af tre zoner, som tilsammen skaber den bedst mulige stødabsorbering, stabilitet og skridsikkerhed. Sålmønstret er specielt udviklet til både inden- og udendørs brug.Ergonomisk FX2 indlægssål med dobbelte Poron® XRD stødabsorberingszoner under hæl og forfod. ESDgodkendt, svedtransporterende, åndbar og slidstærk.Åndbart og svedtransporterende inderfór.
Produktbeskrivelse

Detaljer

 JALAS 1718 Zenit Easyroll Sikkerhedsstøvle

I ZENIT serien fra Jalas finder du den bedst mulige pasform, komfort og stødabsorbering. Støvlens pasform justeres ved hjælp af BOA® hjulet.
Støvlen er polstret med memory foam i pløsen og rundt om anklen for ekstra god komfort og individuel pasform. Med alu tåværn og stål sømværn.
Ydersålen er af materialet RPU og består af tre zoner, som tilsammen skaber den bedst mulige stødabsorbering, stabilitet og skridsikkerhed. Sålmønstret er specielt udviklet til både inden- og udendørs brug.
Ergonomisk FX2 indlægssål med dobbelte Poron® XRD stødabsorberingszoner under hæl og forfod. ESDgodkendt, svedtransporterende, åndbar og slidstærk.
Åndbart og svedtransporterende inderfór.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Jalas
Type Sikkerhedsstøvler
Godkendelse S3 SRA
Egenskaber ESD
Ydersål PU/RPU
Pasform Bred
Værnesål Stål
Tåværn Alu
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt