SOREL1964 Pac Nylon Vinterstøvle

Inkl. moms: 1.123,75 kr

Inkl. moms: 499,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
SOREL 1964 Pac Nylon Vinterstøvle Herre Sorel 1964 pac fremstår i silhouet som Sorels klassiske vinterstøvle fra 1964. Støvlen er en ekstremt anvendelig vinterstøvle til det dårlige vejr. Til arbejde, på skiferien eller på shopping.Denne Sorel vinterstøvle er Seam Sealed, hvilket betyder at syningerne er forseglet med et gummilag. Dette skaber en ekstrem vandtæt vinterstøvle, der samtidigt sikrer at foden kan ånde. Indersokken er en udtagelig 9mm ThermoPlus® filtet sok, der kan luftes, tørres og renses, Perfekt til den danske vinter.Sålen er lavet i vulkaniserede naturgummi som ikke stivner under ekstreme kuldegrader. Fodfæstet er herved bedre sikret på alle frosne overflader, smart når man skal på skiferie, eller ud på længervarende ophold i kolde egne. Testet ned til -32°C.Denne model fremstår en anelse lettere end Sorels caribou og derfor hurtigt blevet populær som bystøvle når føret er dårligt.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOREL 1964 Pac Nylon Vinterstøvle Herre

Sorel 1964 pac fremstår i silhouet som Sorels klassiske vinterstøvle fra 1964. Støvlen er en ekstremt anvendelig vinterstøvle til det dårlige vejr. Til arbejde, på skiferien eller på shopping.
Denne Sorel vinterstøvle er Seam Sealed, hvilket betyder at syningerne er forseglet med et gummilag. Dette skaber en ekstrem vandtæt vinterstøvle, der samtidigt sikrer at foden kan ånde. Indersokken er en udtagelig 9mm ThermoPlus® filtet sok, der kan luftes, tørres og renses, Perfekt til den danske vinter.
Sålen er lavet i vulkaniserede naturgummi som ikke stivner under ekstreme kuldegrader. Fodfæstet er herved bedre sikret på alle frosne overflader, smart når man skal på skiferie, eller ud på længervarende ophold i kolde egne. Testet ned til -32°C.
Denne model fremstår en anelse lettere end Sorels caribou og derfor hurtigt blevet populær som bystøvle når føret er dårligt.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sorel
Type Støvler
Ydersål Gummi
Pasform Almindelig
Kategori UDEN SIKKERHED
Vægt 850 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt