Sockwell SW8M-800 Incline OTC kompressionsstrømpe

sockwell.jpg

Inkl. moms: 299,00 kr

Inkl. moms: 249,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
SOCKWELL SW8M-800 INCLINE OTC Herre Strømpen har moderat kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen. Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell til sport i Lys grå med hvid, blå og sorte detajler og frotte sål til herre.Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG. SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW8M-800 INCLINE OTC Herre

Strømpen har moderat kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden, som støtter og stabiliserer ved hælen og achillessenen. 
Forebygger vabeldannelse samt minimerer ømhed, inflammation og træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell til sport i Lys grå med hvid, blå og sorte detajler og frotte sål til herre.
Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG.

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 32% Merino Uld, 31% Bambus rayon, 32% Stretch Nylon, 5% Spandex
Type Strømper
Pasform Almindelig
Type 15-20 mmHg
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt