SOCKWELL SW45M Pacer Micro Kompressionsstrømpe

sockwell.jpg
Pris: 249,00 kr
Specialpris 199,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
SOCKWELL SW45M Pacer Micro Kompressionsstrømpe Herre Strømpen har fast kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden. SockWell sportsstrømper støtter og stabiliserer musklerne ved hælen og achillessenen. De forebygger vabeldannelse, minimerer ømhed, inflammation, træthed, og medhjælper til øget blodcirkulation. Strømpen har frotté sål og er i sort med farvede detaljer.Strømpen er med fast kompression på 20-30 mmHG. SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW45M Pacer Micro Kompressionsstrømpe Herre

Strømpen har fast kompression og er med ekstra kompression ved ankelledet og under foden. SockWell sportsstrømper støtter og stabiliserer musklerne ved hælen og achillessenen. De forebygger vabeldannelse, minimerer ømhed, inflammation, træthed, og medhjælper til øget blodcirkulation. Strømpen har frotté sål og er i sort med farvede detaljer.
Strømpen er med fast kompression på 20-30 mmHG.

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Teaserline 20-30 MMHG fast kompression
Type Strømper
Pasform Almindelig
Type 20-30 mmHg
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt