Varenummer: Sockwell-SW38W-900

Sockwell SW38W-900 Ascend Kompressionsstrømpe

sockwell.jpg
Pris: 279,00 kr
Specialpris 169,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Sockwell Kompressionsstrømper Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis. Sockwell SW38W-900 Ascend Ascend strømpen fra SockWell i sort med fuchsia og pink detaljer. Strømpen har moderat kompression som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Sømløs tå og moderat kompression på 15-20 mmHG.Anti-bakteriel som formindsker svedlugt og dine fødder føles tørre og lune. Denne model er grundet sin høje indhold af marino og alpaka uld en varm strømpe, som er god til outdoor og arbejds brug. Egner sig til brug hele dagen.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Sockwell Kompressionsstrømper

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Sockwell SW38W-900 Ascend

Ascend strømpen fra SockWell i sort med fuchsia og pink detaljer. Strømpen har moderat kompression som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Sømløs tå og moderat kompression på 15-20 mmHG.
Anti-bakteriel som formindsker svedlugt og dine fødder føles tørre og lune. Denne model er grundet sin høje indhold af marino og alpaka uld en varm strømpe, som er god til outdoor og arbejds brug. Egner sig til brug hele dagen.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 41% Merino uld | 41% Nylon | 14% Alpaca | 4% Spandex
Godkendelse Moderat kompression på 15-20 mmHG
Egenskaber Moderat kompression 15-20 MMHG
Pasform Almindelig
Type 15-20 mmHg
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt