SOCKWELL SW38M-800 Ascend Kompressionsstrømpe

sockwell.jpg
Pris: 279,00 kr
Specialpris 229,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
SOCKWELL SW38M-800 Ascend Herre Strømpen har moderat kompression som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. Kompressionsstrømpe fra Sockwell i grå med turkise og sorte detaljer og sømløs tå.Sockwell sokker er designet til brug hele dagen, denne model er med dens høje indhold af marino og alpaca uld yderst velegnet til arbejdsstrømpe eller som outdoor strømpe. Kompression i hele strømpen som samler vævet. Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG. SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.
Produktbeskrivelse

Detaljer

SOCKWELL SW38M-800 Ascend Herre

Strømpen har moderat kompression som forhindrer ømhed, reducerer træthed og giver dig øget blodcirkulation. 
Kompressionsstrømpe fra Sockwell i grå med turkise og sorte detaljer og sømløs tå.
Sockwell sokker er designet til brug hele dagen, denne model er med dens høje indhold af marino og alpaca uld yderst velegnet til arbejdsstrømpe eller som outdoor strømpe. 
Kompression i hele strømpen som samler vævet. Strømpen er med moderat kompression på 15-20 mmHG.

SOCKWELL KOMPRESSIONSSTRØMPER

Sockwell kompressionsstrømper minimerer hævelse og fremkomst af åreknuder ved at forøge blodcirkulationen i fødder og ankler, mens de reducerer træthed ved at stabilisere musklerne. De er derfor primært beregnet til dig, der sidder eller står meget, til motion og restitution, til når du skal flyve eller rejse, til at afhjælpe hævelse i fødder og ankler samt til at mindske hælsmerter såsom for eksempel plantar fasciitis.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sockwell
Materiale 41% Merino uld | 41% Nylon | 14% Alpaca | 4% Spandex
Type Strømper
Pasform Almindelig
Type 15-20 mmHg
Kategori Kompressionsstrømper
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt