Varenummer: sievi-52107

SIEVI 52107 Spider Sikkerhedssko

sievi.png
Pris: 1.623,75 kr
Specialpris 495,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Tå og sømværnOlie- og kemikaliebeskyttelse:Sievis såler klarer olie og flere kemikalier uden at beskadiges. Sievi skoens oliebestandighed opfylderkravene ifølge EN ISO 20345 -standardenFlexStep® - mere fleksibilitet på arbejdet:FlexStep® sålens struktur forebygger belastning af fødder og rygrad, samt stød som kan forårsage fod- og rygsmerter og derved nedsætte arbejdseffektiviteten. FlexStep® sålen er en sikker og behagelig måde at eliminere stød på. Metalfri:Fodtøj, der er forsynet med symbolet, er metalfri. Fodtøjet er let og får ikke metaldetektorer til at reagere. De opfylder kravene i EN ISO 20345 standarden.ESD:ESD sko afleder gennem sålmønstret på en kontrolleret og sikker måde den statiske elektricitet som genereres ved bevægelse, gang og lignende. Grænseværdierne for Sievi ESD sko er strengere (100 kΩ:-35 MΩ:) end i almindelige antistatiske sko. Ved brug af ESD sko, kan beskadigelse af følsomme elektroniske komponenter og udstyr forebygges. Sievi ESD sko opfylder kravene ifølge IEC 61340-5-1.Altid tørre fødder med 3D-dry:3D-dry foret er udviklet af Sievi. Fugten fra foden går ind i det andet lag af formaterialet og derfra ud af skoen gennem overlæderet. Derved forbliver fødderne tørre og skoene er behageligere at gå i.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tå og sømværn

Olie- og kemikaliebeskyttelse:
Sievis såler klarer olie og flere kemikalier uden at beskadiges. Sievi skoens oliebestandighed opfylderkravene ifølge EN ISO 20345 -standarden

FlexStep® - mere fleksibilitet på arbejdet:
FlexStep® sålens struktur forebygger belastning af fødder og rygrad, samt stød som kan forårsage fod- og rygsmerter og derved nedsætte arbejdseffektiviteten. FlexStep® sålen er en sikker og behagelig måde at eliminere stød på.

Metalfri:
Fodtøj, der er forsynet med symbolet, er metalfri. Fodtøjet er let og får ikke metaldetektorer til at reagere. De opfylder kravene i EN ISO 20345 standarden.

ESD:
ESD sko afleder gennem sålmønstret på en kontrolleret og sikker måde den statiske elektricitet som genereres ved bevægelse, gang og lignende. Grænseværdierne for Sievi ESD sko er strengere (100 kΩ:-35 MΩ:) end i almindelige antistatiske sko. Ved brug af ESD sko, kan beskadigelse af følsomme elektroniske komponenter og udstyr forebygges. Sievi ESD sko opfylder kravene ifølge IEC 61340-5-1.

Altid tørre fødder med 3D-dry:
3D-dry foret er udviklet af Sievi. Fugten fra foden går ind i det andet lag af formaterialet og derfra ud af skoen gennem overlæderet. Derved forbliver fødderne tørre og skoene er behageligere at gå i.


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Sievi
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål PU/TPU
Værnesål Composit
Tåværn Composit
Vægt 630 gram (str. 43)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt