Varenummer: salming-speed7-blk

Salming Speed 7 Herre Løbesko

salming.jpg
Pris: 1.399,00 kr
Specialpris 750,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Salming Speed 7 Løbesko til herre Speed 7 - build for speed! Udviklet til hurtige træninger og løb, Speed har allerede under sin lanceringssæson modtaget flere udmærkelser, og er blevet mange løbernes favorit. Et eksempel på dette er Runner's World 2017 Fall Shoe guide, hvor man har udnævnt Speed6 til "den letteste og mest fleksible sko i den aktuelle guide". Speed er udstyret med det nyudviklede mellemsålsmateriale RECOIL™ - en støddæmpende letvægtsfoam, som giver bedre energiafkast. For yderligere forbedret støddæmpning i hælen er et SoftFoam-område lagt ind midt i hælen, et materiale som har 70% bedre stødaffjedring end standard EVA. Det sorte, grafiske mønster på skoens overdel lyser i alle regnbuens farver, når forlygter lyser på dem om aftenen eller tidlig morgen.
Produktbeskrivelse

Detaljer

Salming Speed 7 Løbesko til herre

Speed 7 - build for speed! Udviklet til hurtige træninger og løb, Speed har allerede under sin lanceringssæson modtaget flere udmærkelser, og er blevet mange løbernes favorit. Et eksempel på dette er Runner's World 2017 Fall Shoe guide, hvor man har udnævnt Speed6 til "den letteste og mest fleksible sko i den aktuelle guide". Speed er udstyret med det nyudviklede mellemsålsmateriale RECOIL™ - en støddæmpende letvægtsfoam, som giver bedre energiafkast. For yderligere forbedret støddæmpning i hælen er et SoftFoam-område lagt ind midt i hælen, et materiale som har 70% bedre stødaffjedring end standard EVA. Det sorte, grafiske mønster på skoens overdel lyser i alle regnbuens farver, når forlygter lyser på dem om aftenen eller tidlig morgen.

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Salming
Type Løbesko
Godkendelse CE
Ydersål Gummi
Pasform Almindelig
Bedømmelser

Bedømmelser

Thor 2. maj 2019
Formidabel
Verdens fedeste løbesko! Vildt fedt refleksdetaljer og kanon stødabsorbering. Og så er de meget billigere end tilsvarende fra de dyre og hypede mærker
Sammenlign
Sammenlign dette produkt