MERRELL ALL OUT CHARGE wns

merrell.png
Pris: 1.311,25 kr
Specialpris 395,00 kr
PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
MERRELL ALL OUT CHARGE Robust terrænløbesko med behagelig dæmpning og god ydersål. 360-graders snøresystem som betyder, at skoen sidder godt på foden. 6 mm drop.Merrell All Out Charge er løbeskoen, som er stabil nok til at klare det vanskeligste terræn. Skoen har slidstærkt mesh i overdelen, som holder vægten nede og giver god luftning. Sømløse overlæg, som sidder fast i snørehullerne, sørger for, at skoen sidder godt omkring mellemfoden. Merrell Unifly™-dæmpningen limer dig til jorden, så du har fuld kontrol, og giver en behagelig dæmpning. Ydersål af M- Select Grip som giver et godt greb i underlaget.Specifikationer:- Overdel: Kraftigt mesh, sømløst overlæg, 360-graders snøresystem- Mellemsål: 12 mm Merrell Unifly™- Ydersål: M- Select Grip- Drop: 6 mm
Produktbeskrivelse

Detaljer

MERRELL ALL OUT CHARGE

Robust terrænløbesko med behagelig dæmpning og god ydersål. 360-graders snøresystem som betyder, at skoen sidder godt på foden. 6 mm drop.
Merrell All Out Charge er løbeskoen, som er stabil nok til at klare det vanskeligste terræn. Skoen har slidstærkt mesh i overdelen, som holder vægten nede og giver god luftning. Sømløse overlæg, som sidder fast i snørehullerne, sørger for, at skoen sidder godt omkring mellemfoden. Merrell Unifly™-dæmpningen limer dig til jorden, så du har fuld kontrol, og giver en behagelig dæmpning.
Ydersål af M- Select Grip som giver et godt greb i underlaget.

Specifikationer:
- Overdel: Kraftigt mesh, sømløst overlæg, 360-graders snøresystem
- Mellemsål: 12 mm Merrell Unifly™
- Ydersål: M- Select Grip
- Drop: 6 mm

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Merrell
Type Job- & Arbejdsfodtøj
Ydersål Gummi
Pasform Alm. vidde
Kategori Trail / Løbesko | UDEN SIKKERHED
Vægt 265 gram (str.38)
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt