ECCO

Vi har stoppet salget af ECCO og anbefaler i stedet

2.Be som du finder her  

LLOYD som du finder her

 

 

 

Med sko fra det danske, anerkendte mærke Ecco er du klædt godt på til en lang og hård arbejdsdag eller en gåtur i skoven. I mere end 50 år har Ecco produceret sko, hvor høj kvalitet samt god komfort og pasform er i fokus. Vælger du arbejdssko fra Ecco, får du behagelige sko, der holder i mange år fremover, så du ikke skal ud og købe nye lige foreløbig.

Her på siden finder du sko og sandaler i en klassisk, sort farve og pænt design, så du ikke behøver at bekymre dig om, om arbejdstøjet passer sammen med skoene – det gør de altid. Tag et kig i vores udvalg nedenunder, så du kan få dit næste par sko med hjem i dag.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

DU GÅR ALDRIG GALT I BYEN MED SKO FRA ECCO

Du kender helt sikkert Ecco som et kvalitetsmærke indenfor sko. De har siden 1963 produceret behagelige sko, der er skabt til at holde i mange år, og de er derfor en førende virksomhed indenfor fodtøj. Ecco laver fodtøj, som er tilpasset foden, og dermed får du altid sko, der sidder godt på foden og ikke klemmer tæerne.

Vi anbefaler at købe et par sneakers i farven sort, hvis du arbejder inden for hotel og restaurationsbranchen. Skoene er idelle til dig, der arbejder som tjener, da de er behagelige at have på og sidder godt på fødderne selv efter en lang arbejdsdag, hvor du har rendt frem og tilbage mellem køkkenet med mad og skænket øl til gæsterne. Det kan også være en god investering, hvis du er på udkig efter en sport- eller fritidssko, der kan holde til lange gåture i skoven med hunden.

Mangler du en sko, der passer til jakkesættet, og vil du ikke gå på kompromis med komfort, sælger vi også en klassisk sort, pæn herresko. Skoene passer til ethvert jakkesæt, uanset farve og mønster, og er også godkendte som jobsko, så du kan have dem på til en hel arbejdsdag med lange bestyrelsesmøder eller en bryllupsfest og stadig være pænt klædt på, samtidig med dine fødder har det behageligt.

HOS ØLHOLM HAR VI ARBEJDSSKO FRA EN RÆKKE ØVRIGE MÆRKER

Hvis skoene fra Ecco ikke faldt i din smag, skulle du tage at kigge i vores øvrige sortiment af arbejdssko fra mærker som Cofra, Elten og Oxypas. Arbejdsskoene fås i forskellige farver og designs, så der er med sikkerhed noget, som falder i din smag og passer til dit behov.

Brænder du inde med spørgsmål til nogle af vores øvrige produkter, priser eller levering, skal du endelig kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen og tasterne, så vi kan hjælpe dig på bedste vis. Giv os et kald på tlf. 6441 1166 eller skriv til vores mail sikkerhed@olholm-sko.dk. Husk vi tilbyder gratis fragt ved køb over 699 kr., hurtig levering inden for 1-2 hverdage samt 14 dages fuld returret, så du har mulighed for at finde ud af, om dine nye sko er de helt rigtige for dig.