JALAS 6468 Eko Sikkerhedssko

jalas.jpg

Inkl. moms: 1.561,25 kr

Inkl. moms: 795,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  365 DAGES FULD RETURRET
  •  GRATIS OMBYTNING
JALAS 6468 Eko Sikkerhedssko Super komfortabel sikkerhedsko, der samtidig er ESD godkendt og 100 % metal- og kromfri. Med plast tåværn og L-Protection® sømværn. Som Nordens første serie af sikkerhedsfodtøj, er Green Line serien mærket med EU blomsten, som udelukkende tildeles produkter, der opfylder en lang række miljøkrav til materialer, sundhed og produktionsmetoder. Overlæder af microfiber og mesh tekstil med ekstra slidnæse. Skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU. Let og fleksibel. Ydersålen er konstrueret, så risikoen for vridskader minimeres.Ergonomisk, antistatisk og stødabsorberende indlægssål af svedabsorberende og åndbart materiale. Åndbart og svedtransporterende inderfór.Særlige produktegenskaber- Slidnæse/pronose- ESD godkendt- 100 % metalfri- Tåværn- Sømværn
Produktbeskrivelse

Detaljer

JALAS 6468 Eko Sikkerhedssko

Super komfortabel sikkerhedsko, der samtidig er ESD godkendt og 100 % metal- og kromfri. Med plast tåværn og L-Protection® sømværn. Som Nordens første serie af sikkerhedsfodtøj, er Green Line serien mærket med EU blomsten, som udelukkende tildeles produkter, der opfylder en lang række miljøkrav til materialer, sundhed og produktionsmetoder.
Overlæder af microfiber og mesh tekstil med ekstra slidnæse. Skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU. Let og fleksibel. Ydersålen er konstrueret, så risikoen for vridskader minimeres.
Ergonomisk, antistatisk og stødabsorberende indlægssål af svedabsorberende og åndbart materiale. Åndbart og svedtransporterende inderfór.

Særlige produktegenskaber
- Slidnæse/pronose
- ESD godkendt
- 100 % metalfri
- Tåværn
- Sømværn

Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Jalas
Type Sikkerhedssko
Godkendelse S3
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål PU
Værnesål Fiber
Tåværn Composit
Holiday label Outlet
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt