JALAS 6418 Bio Sikkerhedssandal

jalas.jpg
Pris: 1.498,75 kr
Specialpris 795,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
JALAS 6418 Bio Sikkerhedssandal Super komfortabel sikkerhedssandal, der samtidig er ESD godkendt og 100 % metal- og kromfri. Med plast tåværn og L-Protection® sømværn. Som Nordens første serie af sikkerhedsfodtøj, er Green Line serien mærket med EU blomsten, som udelukkende tildeles produkter, der opfylder en lang række miljøkrav til materialer, sundhed og produktionsmetoder. Overlæder af microfiber og mesh tekstil med ekstra slidnæse.Skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU. Let og fleksibel. Ydersålen er konstrueret, så risikoen for vridskader minimeres.Ergonomisk, antistatisk og stødabsorberende indlægssål af svedabsorberende og åndbart materiale. Åndbart og svedtransporterende inderfór.
Produktbeskrivelse

Detaljer

JALAS 6418 Bio Sikkerhedssandal

Super komfortabel sikkerhedssandal, der samtidig er ESD godkendt og 100 % metal- og kromfri. Med plast tåværn og L-Protection® sømværn. Som Nordens første serie af sikkerhedsfodtøj, er Green Line serien mærket med EU blomsten, som udelukkende tildeles produkter, der opfylder en lang række miljøkrav til materialer, sundhed og produktionsmetoder.
Overlæder af microfiber og mesh tekstil med ekstra slidnæse.
Skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU. Let og fleksibel. Ydersålen er konstrueret, så risikoen for vridskader minimeres.
Ergonomisk, antistatisk og stødabsorberende indlægssål af svedabsorberende og åndbart materiale. Åndbart og svedtransporterende inderfór.


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Jalas
Teaserline ESD godkendt og 100 % metal- og kromfri
Type Sikkerhedssandaler
Godkendelse S1P
Egenskaber 100% Metalfri ESD
Ydersål PU
Pasform Almindelig
Værnesål Fiber
Tåværn Composit
Holiday label Outlet
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt