Varenummer: jalas-3020

JALAS 3020 Zenit Sikkerhedssandal

jalas.jpg
Pris: 1.811,25 kr
Specialpris 500,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
JALAS 3020 Zenit Sikkerhedssandal I ZENIT serien fra Jalas finder du den bedst mulige pasform, komfort og stødabsorbering. Sandalens pasform justeres ved hjælp af velcrobånd. Er båndene for lange, kan de klippes til uden at de flosser og går i stykker. Sandalen er polstret med memory foam i pløsen og rundt om anklen for ekstra god komfort og individuel pasform. Med alu tåværn.Ydersålen er af materialet RPU og består af tre zoner, som tilsammen skaber den bedst mulige stødabsorbering, stabilitet og skridsikkerhed. Sålmønstret er specielt udviklet til både inden- og udendørs brug.Ergonomisk FX2 indlægssål med dobbelte Poron® XRD stødabsorberingszoner under hæl og forfod. ESD-godkendt, svedtransporterende, åndbar og slidstærk.Åndbart og svedtransporterende inderfór.
Produktbeskrivelse

Detaljer

JALAS 3020 Zenit Sikkerhedssandal

I ZENIT serien fra Jalas finder du den bedst mulige pasform, komfort og stødabsorbering. Sandalens pasform justeres ved hjælp af velcrobånd. Er båndene for lange, kan de klippes til uden at de flosser og går i stykker. Sandalen er polstret med memory foam i pløsen og rundt om anklen for ekstra god komfort og individuel pasform. Med alu tåværn.

Ydersålen er af materialet RPU og består af tre zoner, som tilsammen skaber den bedst mulige stødabsorbering, stabilitet og skridsikkerhed. Sålmønstret er specielt udviklet til både inden- og udendørs brug.
Ergonomisk FX2 indlægssål med dobbelte Poron® XRD stødabsorberingszoner under hæl og forfod. ESD-godkendt, svedtransporterende, åndbar og slidstærk.
Åndbart og svedtransporterende inderfór.


Teknisk Info

Teknisk info

Mærke Jalas
Type Sikkerhedssandaler
Godkendelse S1
Egenskaber ESD
Ydersål PU/RPU
Pasform Bred
Tåværn Alu
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt