iPhone 11 Sort flip cover og screen protector

Pris: 199,00 kr
Specialpris 129,00 kr

* Påkrævede felter

PÅ LAGER- Bestil inden kl. 14 og vi behandler samme dag (kun hverdage)
1-2 DAGES LEVERING
  •  GRATIS FRAGT VED KØB OVER 699,-
  •  14 DAGES FULD RETURRET
Dette nye og luksuriøse læder cover er både funktionelt, innovativt og lækkert. Det er udført i skønt PU læder, så med dette cover vil du få fremragende allround beskyttelse til din iPhone. Både hvis du bruger indercoveret, såvel som begge covers. Coveret sidder godt rundt om din iPhone, og har en fantastisk dejlig overflade der sikre at din iPhone ikke glider så nemt ud af hånden som normalt.  Du sætter din iPhone ind i indercoveret, hvor magneten holder det fast til resten af coveret. Det kan holde til voldsomme rystelser. Men alt med måde.  Indercoveret giver også anledning til, at det bl.a. kan sidde perfekt på magnet-holdere i bilen. Alt i alt giver det en perfekt beskyttelse til din iPhone samtidig med at coveret også kan blive på, mens at din iPhone bliver opladt trådløst.  Så ja, du får faktisk 2 covers i et og samme cover. Hvis du skal til en stilren middag eller på arbejde, kan du vælge om du vil have hele coveret på eller kun den ene del.  Incl. Screen-protector Passer til iPhone 11
Produktbeskrivelse

Detaljer

Dette nye og luksuriøse læder cover er både funktionelt, innovativt og lækkert. Det er udført i skønt PU læder, så med dette cover vil du få fremragende allround beskyttelse til din iPhone.

Både hvis du bruger indercoveret, såvel som begge covers. Coveret sidder godt rundt om din iPhone, og har en fantastisk dejlig overflade der sikre at din iPhone ikke glider så nemt ud af hånden som normalt. 

Du sætter din iPhone ind i indercoveret, hvor magneten holder det fast til resten af coveret. Det kan holde til voldsomme rystelser. Men alt med måde.  Indercoveret giver også anledning til, at det bl.a. kan sidde perfekt på magnet-holdere i bilen.

Alt i alt giver det en perfekt beskyttelse til din iPhone samtidig med at coveret også kan blive på, mens at din iPhone bliver opladt trådløst. 

Så ja, du får faktisk 2 covers i et og samme cover. Hvis du skal til en stilren middag eller på arbejde, kan du vælge om du vil have hele coveret på eller kun den ene del. 

Incl. Screen-protector

Passer til iPhone 11

Teknisk Info

Teknisk info

Teaserline Dette nye og luksuriøse flip cover er både funktionelt, innovativt og lækkert
Type Tilbehør
Pasform Almindelig
Type Tilbehør
Bedømmelser

Afgiv bedømmelse til dette produktAfgiv bedømmelse

Sammenlign
Sammenlign dette produkt